- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
evet o canımhangi yarışma şu konsept moda yarışması mi baslasin bende oy kullancam ona
baş yarışmacılarından oldum o yarışmanın :)
bu gece 12 de baslıyor oylama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o canımhangi yarışma şu konsept moda yarışması mi baslasin bende oy kullancam ona
tamam canım sen bilirsin haber verdigin icin sağol aslında 1 mil bile yapabilsen yeterdi:) sağol canım sana da güzel sporlar dilerim:)Kızlar, kusura bakmayın Leslie'ye yetişemiyorum.
Bisikletle spor yapıyorum ama Leslie'ye başlayacağım zaman işkence geliyor. Önümüzdeki günlerde de fazla yoğun olacağım için programımdan çıkarmaya karar verdim.
Herkese güzel sporlar diliyorum.
tamam canım sen bilirsin haber verdigin icin sağol aslında 1 mil bile yapabilsen yeterdi:) sağol canım sana da güzel sporlar dilerim:)
iyiymiş bende senin gibi olsam katılırım:) sadece fizik olarak değil tarz olarakta iyisin tatlım baslasin bakalım en aklımı başımdan alan kombine vereyim belki sen olursunevet o canım
baş yarışmacılarından oldum o yarışmanın :)
bu gece 12 de baslıyor oylama :)
tamam canım severek yapmakta önemli hepimizin amacı aynı belki görüşürüz o zaman başka gruplarda kolay gelsinBen de aynı mantıkla başladım aslında Deadline'cım ama 15 dakika onu yapana kadar bisiklette olmak daha çok kalori harcatacak gibi geliyor, hem severek de yapıyorum. Boşuna ertelemeyeyim sporu sıkılarak yapıp dedim.
Bir sonraki spor grubuna katılırım umarım.
saol canımiyiymiş bende senin gibi olsam katılırım:) sadece fizik olarak değil tarz olarakta iyisin tatlım baslasin bakalım en aklımı başımdan alan kombine vereyim belki sen olursun
hadi bakalım baslasin oy kullancam:)saol canım
ıddıalıyım bu sefer
tebrikler canım bencede en güzeli 3 mil ama vakit lazım 1milde güzel ama oyle deme3 mile yaptiiiiim. Cok guzel bi duygu. 1mil ve 2 millerle zevksiz oluyor. Ama 3 mile icin de genis zaman gerekiyor. Hayirlisi bakalim zaman ne gosterecek
ben burda yazdım bugünde yapmamış olurlarsa listeden cikaricam ilk gun yapıp sonra yapmayanlar var onlara mesaj atabilirim bugünde yapmazlarsa yarın listeden cikarayim diye düşündümcanım bende 3 gün üstüste yapmayanlar var dırek lısteden cıkarıym dımı kuralımız bellı yaptıklarımız bellı uyarmama gerek var mı ?
benımkıler bugun yapmadıben burda yazdım bugünde yapmamış olurlarsa listeden cikaricam ilk gun yapıp sonra yapmayanlar var onlara mesaj atabilirim bugünde yapmazlarsa yarın listeden cikarayim diye düşündüm
canım benim sabırlı ol biraz belli bir fark olana kadar süre geçmesi lazım gitmeye başlayacaklar sabırlı ol beslenmene de dikkat et bu arada sporla beraberBen niye veremiyorum ya benim neden göbekten gitmiyor neden s@ispanyol (+++) + 2 mil
@LHUNAL (++izinli+) + 2 mil
@lois3 (+++)
@melekes (+++ izinli)
@Pain Killer (+++) +3 mileimit bölgem gitmiy
evet kendileri bilir bende eve gideyim cikaricam listeden 3gun yapmayani şimdiye kadar gelmeyen daha gelmez zatenbenımkıler bugun yapmadı
bu sattensonra da yapmazlar herhalde
dırek cıkarıyorum
çıkarttım bıleeeeevet kendileri bilir bende eve gideyim cikaricam listeden 3gun yapmayani şimdiye kadar gelmeyen daha gelmez zaten
bende eve gidiyorum cikarayim o zaman 3 gun yapmamış olanıçıkarttım bıleeee
çıkart tatlımbende eve gidiyorum cikarayim o zaman 3 gun yapmamış olanı
eledim canım senide yarın listeyi takipte kal artını unutmabeni de dahil ederseniz sevinirim. 3 mil ilr başladım ben de bugn