• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Canim yaparim bugun 1mil yaptim ama ben nasil arti konuluyo bilmiyorum detayli aciklarsaniz sewinirim bu arada ben dogum yapali 50gun oldu mumkun oldugunca yapacam ama saatlerim uymaz cunku hic uyumayan bi kizim var o uyuyunca hemen yaparim :)
tamam canım yeni doğum yapmışsın maşallah ayklanmışsın bile sana sıkıntı olmayacaksa yap canım zorlanırsan yapmazsın yapamadığın zaman haber ver yada geç saatte yaparsan ertesi gün gel dün yaptım de bana haber ver yeter :KK66: artını ben şimdilik koyayım ekledim adını zaten şimdi en son artı koyan arkadaşı buluyorsun onun mesaja cevaplaya basıyorsun ya kendi adının yanına da listede artı koyduktan sonra baştaki kare parantezler arasında kalan yazıları siliyorsun parantezleride silmen lazım yani QUOTE yazısını sileceksin sonda da var onuda sileceksin aşağda cevaplaya basıp paylaşmış olacaksın :KK51: denersin bir kaç kere zamanlaöğrenirsin şimdi artını koyuyorum ben:KK66:

sevgili grup arkadaşlarım bugün kimse gelmemiş daha nerelerdesiniz bakayım pazar tatil yapınca kendiniz salmadınız inşallah hadi bakalım leslieler yapılsın artılar atılsın :KK60:

kızlar selamlarr nasıl gidiyor bakalımm moraller nasıll ben aksama yapıp artımı koycam insallah :):)

kızlar selamlarr nasıl gidiyor bakalımm moraller nasıll ben aksama yapıp artımı koycam insallah :):)
selam canım kimseler yok hala sanırım herkes akşam yapacak hafta içi olunca tabi:KK48: benim moralim idare ediyor çok şükür biraz halsizlik var bakalım neden bilmiyorum sporumu yaptım ama akşama hiç yapamazdım yerimden kalkacak halim yok:KK51: senden naber nasılsın:KK49:

selam canım kimseler yok hala sanırım herkes akşam yapacak hafta içi olunca tabi:KK48: benim moralim idare ediyor çok şükür biraz halsizlik var bakalım neden bilmiyorum sporumu yaptım ama akşama hiç yapamazdım yerimden kalkacak halim yok:KK51: senden naber nasılsın:KK49:

bende iyiyim napayım mesainin bitmesini bekliyorum tatlımm yoruldum bende iyice pazartesi sendromu yasıyorum :):)

bende iyiyim napayım mesainin bitmesini bekliyorum tatlımm yoruldum bende iyice pazartesi sendromu yasıyorum :):)
kaçta çıkıyorsun işten saat 5 olmuş fazla kalmamıştır inşallah:KK51: pazartesi günlerini bende pek sevmiyorum sanırım pazartesi sendromu yaşamayan yoktur tabi sanatçılar şarkıcılar falan onları saymazsak onlar yaşamıyor bence :confused:

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız:KK67:
deadline deadline
E ervaamm --
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur ilk-nur
ispanyol ispanyol
jasmine53 jasmine53
kooficik kooficik
kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna
L LHUNAL