• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

tamam canım haber verdiğin için sen gelene kadar seni listeden çıkarmazdım zaten ben biliyordum yapacağını:KK68: nasılsın canım durumlar nasıl :KK60:
saol tatlım iyiyim çok şükür :)
yoluna sokmaya çalışıyoruz bazı şeyleri konuştuk artık hayırlısı olsun dedik :)

saol tatlım iyiyim çok şükür :)
yoluna sokmaya çalışıyoruz bazı şeyleri konuştuk artık hayırlısı olsun dedik :)
tamam canım sen iyiysen sorun yok:KK39: seni böyle gördüğüme çok sevindim eksini sildim telafi için teşekkürler grup arkadaşlarımıza örnek olmanı umuyorum yapmayanlara yani:KK37:

Selam kizlar cok yorucu bir gun gecirdim. Su an bobregim ck kotu agriyor. Ben nasil yerimden kalkip spor yapayim simdiii:cry::cry:
zaten dun cumartesi yaptigim halde internetin azizligine ugrayip bildirim yapamadim.ve pazar da tatil yapamadim bu yuzden. deeeedlaaaaaynnnnn duy sesimi nolur beni izinli yaz noluuuur:mad::mad::mad:

tamam canım sen iyiysen sorun yok:KK39: seni böyle gördüğüme çok sevindim eksini sildim telafi için teşekkürler grup arkadaşlarımıza örnek olmanı umuyorum yapmayanlara yani:KK37:
ne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarım :KK51: günü gününe yapmak daha iyi oluyor :) diğer sporlarımda var böyle çok yoruluyorum zayıflıcam iyice gibi geliyor :)

Selam kizlar cok yorucu bir gun gecirdim. Su an bobregim ck kotu agriyor. Ben nasil yerimden kalkip spor yapayim simdiii:cry::cry:
zaten dun cumartesi yaptigim halde internetin azizligine ugrayip bildirim yapamadim.ve pazar da tatil yapamadim bu yuzden. deeeedlaaaaaynnnnn duy sesimi nolur beni izinli yaz noluuuur:mad::mad::mad:
tamam canım cumartesi yaptıysan e dünde yaptıysan dünün yaptığına bugüne sayayım sende dinlen canım kabul edilmiştir geçmiş olsun:KK51: iyice dinlen bakalım bu arada hayırdır böbreklerin neden ağrıyor

ne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarım :KK51: günü gününe yapmak daha iyi oluyor :) diğer sporlarımda var böyle çok yoruluyorum zayıflıcam iyice gibi geliyor :)
evet bede sana katılıyorum günü gününe iyi oluyor bende yanında başka şeyler yaptığımdan çok miller yapmıyorum ama devamlılk açısından programımda leslie var:KK19: inşallah zayıflamazsın canım ya böyle iyisin öyle düşünme hemen iki sporla zayıflanmaz öyle hemen bu seferlik böyle oldu daha olmaz zaten :KK49:

evet bede sana katılıyorum günü gününe iyi oluyor bende yanında başka şeyler yaptığımdan çok miller yapmıyorum ama devamlılk açısından programımda leslie var:KK19: inşallah zayıflamazsın canım ya böyle iyisin öyle düşünme hemen iki sporla zayıflanmaz öyle hemen bu seferlik böyle oldu daha olmaz zaten :KK49:
bir şeyler yiyebilsem zayıflıyacağımı düşünmemde yemekte yiyemiyorum ki doğru düzgün :(
normalde ben trambolinde yapıyordum onu çıkardım programımdan artık baktım düşüyor kilom ..
kilo vermek istemiyorum yüzüm çöküyo sonra :KK45:

bir şeyler yiyebilsem zayıflıyacağımı düşünmemde yemekte yiyemiyorum ki doğru düzgün :KK43:
normalde ben trambolinde yapıyordum onu çıkardım programımdan artık baktım düşüyor kilom ..
kilo vermek istemiyorum yüzüm çöküyo sonra :KK45:
iyi yapmışsın canım tarambolin şimdilik dursun bence yemeye çalış sonra hem halsiz düşersin hemde zayıflama fazla çok zayıflıkta iyi durmuyor haklısıno_O kahvaltını iyi yapmaya çalış akşamıda iyi yemeye çalış canım porsiyon ayarla onu bitirmeden kalkma mesela kendine gelene kadar bu dönemi atlatırsan herşey düzelir zaten:KK51:

tamam canım cumartesi yaptıysan e dünde yaptıysan dünün yaptığına bugüne sayayım sende dinlen canım kabul edilmiştir geçmiş olsun:KK51: iyice dinlen bakalım bu arada hayırdır böbreklerin neden ağrıyor
Caniiiiiim cok duygulandirdin beni. Bi de arti koymussun.:KK60: canim bobregimde tas var ama coook uzun zamandir var yani.benim bi parcam oldu artk. Biraz usutsem fena agri yapiyo. Bi de hoplayip ziplayinca, o da zipliyor sanirim:KK35: by the way, I love your beautiful heart:KK36::KK15:

kaçta çıkıyorsun işten saat 5 olmuş fazla kalmamıştır inşallah:KK51: pazartesi günlerini bende pek sevmiyorum sanırım pazartesi sendromu yaşamayan yoktur tabi sanatçılar şarkıcılar falan onları saymazsak onlar yaşamıyor bence :confused:
Beş çeyrekte çıkıyorum tatlım sen de calisiyomusun

iyi yapmışsın canım tarambolin şimdilik dursun bence yemeye çalış sonra hem halsiz düşersin hemde zayıflama fazla çok zayıflıkta iyi durmuyor haklısıno_O kahvaltını iyi yapmaya çalış akşamıda iyi yemeye çalış canım porsiyon ayarla onu bitirmeden kalkma mesela kendine gelene kadar bu dönemi atlatırsan herşey düzelir zaten:KK51:
eskiden hiç iştahım kesilmezdi maşallah götürürdüm her şeyi :D
şimdi yeni modam oldu bu iştahsızlık :D aslında biraz iyi biraz kötü, kendimi zorladığımda da yemek için midem bulanıyor sorun orda :)

eskiden hiç iştahım kesilmezdi maşallah götürürdüm her şeyi :KK70:
şimdi yeni modam oldu bu iştahsızlık :KK70: aslında biraz iyi biraz kötü, kendimi zorladığımda da yemek için midem bulanıyor sorun orda :)
evet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma da:KK70:

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız:KK67:
deadline deadline +2 mile
E ervaamm --
@esmaaa06
seninle dogdum ben seninle dogdum ben
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur ilk-nur + 1mile
ispanyol ispanyol
jasmine53 jasmine53
kooficik kooficik
kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3 lois3

@lucia7 + 1 mile
MasalKusu MasalKusu +2 mile
melekes melekes +2 mile +1 mile (cumartesinin telafisi)
Pain Killer Pain Killer +
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara burlara + 1mile

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız:KK67:
E ervaamm --
@esmaaa06
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur ilk-nur + 1mile
ispanyol ispanyol
jasmine53 jasmine53
kooficik kooficik
L LHUNAL
lois3 lois3 + 1 mile

@lucia7 + 1 mile
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara burlara + 1mile

E ervaamm --
@esmaaa06
@msgulerr --
ilk-nur ilk-nur + 1mile
ispanyol ispanyol
jasmine53 jasmine53
kooficik kooficik
L LHUNAL
lois3 lois3 [/USER]
seninle dogdum ben seninle dogdum ben + 1 mile[/I][/B][/COLOR]
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara burlara + 1mile
[/user]

evet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma da:KK70:
ipin ucunu kaçırıyormuşum :D sonra buraya koyarım fotomu bakın ben nasıl kilo aldım sizde de ders olsun diye :D :D

Back