• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

çıkarttım liste temizlendi sayılır 2 artı 2 eksisi olan 2 arkadaşa 1 gün süre veriyorum gelmezlerse onlarıda çıkarcam mecbur:KK64: melekes izin almıştı ama uğramadı ona güveniyorum yarın gelir bence zaten diğer artıları tam:KK51:
Melekesin dünü kotu mu gecti acaba :(

Melekesin dünü kotu mu gecti acaba :KK43:
bilemedim ki canım siteyede de hiç uğramadı sanırım biraz özel durumu olduğunu bildiğimden ona tolerans tanıyorum haber vermişti çünkü:KK51: inşallah hayırlısı olmuştur canım onun için kötü bir durum olmamıştır bakalım gelince öğrenicez artık:110:

bilemedim ki canım siteyede de hiç uğramadı sanırım biraz özel durumu olduğunu bildiğimden ona tolerans tanıyorum haber vermişti çünkü:KK51: inşallah hayırlısı olmuştur canım onun için kötü bir durum olmamıştır bakalım gelince öğrenicez artık:110:
İnsallah.. Gerci o hayirsizla iyi bi konusma gecemez kizimizin arasinda ama neyyyse..

İnsallah.. Gerci o hayirsizla iyi bi konusma gecemez kizimizin arasinda ama neyyyse..
kişiyi tanımadığımdan sen öyle diyorsan öyledir umarım çabuk atlatır o zaman diyelim hep mutlu olur melekes bazen bazı insanların hayatımızdan çıkması gerekiyor mutlu olmamız için o yüzden hayatta çoğu zaman oluruna bırakmak en iyisi ve hayırlı olan için dua etmek umarım ne olursa en iyisi olur onun için:KK22:

kişiyi tanımadığımdan sen öyle diyorsan öyledir umarım çabuk atlatır o zaman diyelim hep mutlu olur melekes bazen bazı insanların hayatımızdan çıkması gerekiyor mutlu olmamız için o yüzden hayatta çoğu zaman oluruna bırakmak en iyisi ve hayırlı olan için dua etmek umarım ne olursa en iyisi olur onun için:KK22:
Amin canim amin saol iyi dileklerin icin

Ust uste yapmayan arkadaslar ozel bi probleminiz varsa lutfen bildiriniz:KK19:
izninle alıntıladım canım:KK60:
tatlıbikıza katılıyorum sayın 2. grup kızları üstüste yapmayan arkadaşlar özel bir durumunuz olduğunda haber veriniz habersizce yapmamazlık etmeyelim motivasyon düşmesin :KK68:

beni neden cıkardın listeden :KK43: ben sadece dün yapmadım pazar günleri izin diye:S listeye koyuyordum hergün artımı
kız seni çıkarmadım bunlar hafta içi yapmayıp dün yapması gerekenler listesi siz tatilsiniz diye listede yoksunuz bugünki listeyi paylaşcam şimdi varsın sen tabiki:KK60:

günaydın canlarım:KK68:
yeni listemiz yukarıda kızlar lesliemizi yapalım artımızı atalım motivasyonumuz düşmesin liste yenilenmiştir eğer yanlışlıkla çıkardığım birisi varsa haber versin ekleyeyim:KK60:

Canim yaparim bugun 1mil yaptim ama ben nasil arti konuluyo bilmiyorum detayli aciklarsaniz sewinirim bu arada ben dogum yapali 50gun oldu mumkun oldugunca yapacam ama saatlerim uymaz cunku hic uyumayan bi kizim var o uyuyunca hemen yaparim :)

Back