çıkarttım liste temizlendi sayılır 2 artı 2 eksisi olan 2 arkadaşa 1 gün süre veriyorum gelmezlerse onlarıda çıkarcam mecburçıkart tatlım
Melekesin dünü kotu mu gecti acabaçıkarttım liste temizlendi sayılır 2 artı 2 eksisi olan 2 arkadaşa 1 gün süre veriyorum gelmezlerse onlarıda çıkarcam mecburmelekes izin almıştı ama uğramadı ona güveniyorum yarın gelir bence zaten diğer artıları tam
bilemedim ki canım siteyede de hiç uğramadı sanırım biraz özel durumu olduğunu bildiğimden ona tolerans tanıyorum haber vermişti çünküMelekesin dünü kotu mu gecti acaba
İnsallah.. Gerci o hayirsizla iyi bi konusma gecemez kizimizin arasinda ama neyyyse..bilemedim ki canım siteyede de hiç uğramadı sanırım biraz özel durumu olduğunu bildiğimden ona tolerans tanıyorum haber vermişti çünküinşallah hayırlısı olmuştur canım onun için kötü bir durum olmamıştır bakalım gelince öğrenicez artık
kişiyi tanımadığımdan sen öyle diyorsan öyledir umarım çabuk atlatır o zaman diyelim hep mutlu olur melekes bazen bazı insanların hayatımızdan çıkması gerekiyor mutlu olmamız için o yüzden hayatta çoğu zaman oluruna bırakmak en iyisi ve hayırlı olan için dua etmek umarım ne olursa en iyisi olur onun içinİnsallah.. Gerci o hayirsizla iyi bi konusma gecemez kizimizin arasinda ama neyyyse..
Amin canim amin saol iyi dileklerin icinkişiyi tanımadığımdan sen öyle diyorsan öyledir umarım çabuk atlatır o zaman diyelim hep mutlu olur melekes bazen bazı insanların hayatımızdan çıkması gerekiyor mutlu olmamız için o yüzden hayatta çoğu zaman oluruna bırakmak en iyisi ve hayırlı olan için dua etmek umarım ne olursa en iyisi olur onun için
izninle alıntıladım canımUst uste yapmayan arkadaslar ozel bi probleminiz varsa lutfen bildiriniz
bugün yapacaklar 15 şubat listesi
@ispanyol (+++) + 2 mil
@LHUNAL (++izinli+) + 2 mil
@lois3 (+++) + 1 mile
@melekes (+++ izinli)
@Pain Killer (+++) +3 mile
@msgulerr (++-)
G gamlibaykus06 + 3mile
kız seni çıkarmadım bunlar hafta içi yapmayıp dün yapması gerekenler listesi siz tatilsiniz diye listede yoksunuz bugünki listeyi paylaşcam şimdi varsın sen tabikibeni neden cıkardın listedenben sadece dün yapmadım pazar günleri izin diye:S listeye koyuyordum hergün artımı
eğer hergün yapı artımı da atarım diyorsan olur benceKizlar slm bende katilabilirmiyim
korktum bi an napayım=) tamam o zaman=)kız seni çıkarmadım bunlar hafta içi yapmayıp dün yapması gerekenler listesi siz tatilsiniz diye listede yoksunuz bugünki listeyi paylaşcam şimdi varsın sen tabiki
seni çıkarırmıyım ben hiçkorktum bi an napayım=) tamam o zaman=)
saol tatlımseni çıkarırmıyım ben hiçolursa yanlışlıkla olur onuda haber verirsin hemen eklerim
evet canım 1 mil iyidir vucudun alışsın önce düzenli yapmakta önemli sonuçtasaol tatlım
mil olarak hala artamadım ama hiç yapmamaktansa hergün 15 dk iyidir diye devam ediyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?