Leslie ile walk at home 2. Grup :)

tamam canım sen bilirsin haber verdigin icin sağol aslında 1 mil bile yapabilsen yeterdi:) sağol canım sana da güzel sporlar dilerim:)

tamam canım sen bilirsin haber verdigin icin sağol aslında 1 mil bile yapabilsen yeterdi:) sağol canım sana da güzel sporlar dilerim:)

Ben de aynı mantıkla başladım aslında Deadline'cım ama 15 dakika onu yapana kadar bisiklette olmak daha çok kalori harcatacak gibi geliyor, hem severek de yapıyorum. Boşuna ertelemeyeyim sporu sıkılarak yapıp dedim.
Bir sonraki spor grubuna katılırım umarım.

evet o canım
baş yarışmacılarından oldum o yarışmanın :)
bu gece 12 de baslıyor oylama :)
iyiymiş bende senin gibi olsam katılırım:) sadece fizik olarak değil tarz olarakta iyisin tatlım baslasin bakalım en aklımı başımdan alan kombine vereyim belki sen olursun

tamam canım severek yapmakta önemli hepimizin amacı aynı belki görüşürüz o zaman başka gruplarda kolay gelsin

3 mile yaptiiiiim. Cok guzel bi duygu. 1mil ve 2 millerle zevksiz oluyor. Ama 3 mile icin de genis zaman gerekiyor. Hayirlisi bakalim zaman ne gosterecek

canım bende 3 gün üstüste yapmayanlar var dırek lısteden cıkarıym dımı kuralımız bellı yaptıklarımız bellı uyarmama gerek var mı ?

canım bende 3 gün üstüste yapmayanlar var dırek lısteden cıkarıym dımı kuralımız bellı yaptıklarımız bellı uyarmama gerek var mı ?
ben burda yazdım bugünde yapmamış olurlarsa listeden cikaricam ilk gun yapıp sonra yapmayanlar var onlara mesaj atabilirim bugünde yapmazlarsa yarın listeden cikarayim diye düşündüm

ben burda yazdım bugünde yapmamış olurlarsa listeden cikaricam ilk gun yapıp sonra yapmayanlar var onlara mesaj atabilirim bugünde yapmazlarsa yarın listeden cikarayim diye düşündüm
benımkıler bugun yapmadı
bu sattensonra da yapmazlar herhalde
dırek cıkarıyorum

Ben niye veremiyorum ya benim neden göbekten gitmiyor neden s@ispanyol (+++) + 2 mil
@LHUNAL (++izinli+) + 2 mil
@lois3 (+++)
@melekes (+++ izinli)
@Pain Killer (+++) +3 mile
imit bölgem gitmiy
canım benim sabırlı ol biraz belli bir fark olana kadar süre geçmesi lazım gitmeye başlayacaklar sabırlı ol beslenmene de dikkat et bu arada sporla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…