- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
ekledim seni listeye canımkatılabılcegım başka grup yok mu ya bende bı aydır felan takıp edıyorum hemde yapıyorum da ancak kayıt olup yazabıldım :)
biz kaptanımla beraber 2 aydır spor yapıyoruz aslındasure bitince leslie ye devam edecek misin @CallanPinckney.herkes farklı gruplara dağıldı sanirim
evet maalesef bu grupta bile kaç kişi vardı geriye kaç kişi kaldık baksana.bende motive olsun diye buraya katildim.verdiğin linke de şöyle bir baktım herkes istediği sporu yapıyor sanırım.adini bile duymadigim o kadar çok videodan bahsedilmişki orda.ben şu an küçük oğlumdan dolayi anca leslie yi yapabiliyorum :)biz kaptanımla beraber 2 aydır spor yapıyoruz aslında
çok da iyi gidiyordu
artık nerede devam ederiz bilemiyorum
bu başlığa da hergün rapor vermeye başladım,çünkü beni motive edecek bir şeyler lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-26
sen de çok devamlısın bluedream,bence seninle de kopmayalım..diğer insanlar genelde hevesle başlayıp hemen bırakıyorlar..iş bitirici insan zor bulunuyor
İyi yapmışsın canım benimekledim seni listeye canım
Teşekkürr ettimm bugun Yapıldı bile Forma girmek için sabırsızlanıyorummmmm :))) aranıza kabul ettıgınız için cok sağolunnnnİyi yapmışsın canım benim
iyiyim canım haftasonu pek giremiyorum birde d.günü telaşıda var hazırlık yapıyorum ama az kaldı çok şükürrasivemai kaç gündür yoksun.İyi misin? Merak ettim
***14MART****
Adonia Yapmadı
ApriL_2007 +
A ay__060 Yapmadı
_AYNURA_ Yapmadı
B bluedreams79 +
C CallanPinckney Yapmadı
@UmRaN__63 Yapmadı
dagatesi Yapmadı
theMONARCH +
kaptanım bugün sabah 3 leslie yaptım birazdan da çarşı pazar yapıcaz 1 saat kadar da yürüyeceğim belki fazla da olabilirBen dahil bana leslie borcu olanlar yapsın bu gün.az kaldı.son 2 3 gün
tamam o zaman kaptanım,iyi bayramlar şimdiden :))Kızlar ben de ne yapsam bilmiyorum burası bittikden sonra.ama korumada olduğum içi günde 1mile leslie 15dakikada pilates yapıyorum.bilmiyorum bir az ara vere bilirim.ama bizde nevruz bayramı olacak,tatlılar misafirlikler falan olacak.o yüzden yine 2 3 kilo ala bibilirim.o zaman yine sıkı spora başlarım.ama şimdi ara vermej istiyorum. Arada leslie yaparım ama.
canım salı bitiyor leslie grubu ama 2 günlüğüne de olsa bildirim yapabilirsin tabikiiiMerhabalar kızlar benide aranıza alır mısınız?