LESLİE ile 3 mile günlüğüm

bende leslie yi 1 kez muhakkak yapmayı düşünüyorum bi başka olarakta yerde yapılan hareketler esneme hareketleri plates hareketleri tarzı sıkılaşma adına yapmayı planlıorum. vücut toparlanması da kilo verilmese dahi beden olarak ince gösterdiğini düşünüorum=) herkese kolay gelsin =)

ben sabah 6 da kalkıp sabah yürüyüşü de yapacağım leslie ile çocuğunuz o saatlerde uyuyorsa bana eşlik edebilirsiniz:)
başlamadan önce yazarız buraya hadi başlayalım bugünkü leslie ye diye :)

ya aslında sabah yapmaya niyetleniyorum ama saat 6 da yataktan birinin beni sökmesi lazım hatta 5 buçukta falan kalkmam lazım ki sonrası duş falan mümkün değil yetişemem :) ah bu saatleri almayanlara ne diyim ki? biyolojik saatim uyanmıyo ama azim getirdiniz bi :)

Kizin kaç yasinda? benim iki buçuk yaşındaki kızımda aynı ne zaman niyetkenip yapmaya başlasam etrafımda dönüyor ayaklarımı tutuyo yer hareketlerinde ustume çıkıyor, tombik anne seviyo benimki:)))

benimkide 2,5 oldu olacak, aynı hareketler, halıyı katlıyo, bacağıma sarılıyo sonunda pes edip babasının kucagında uyumuş pazartesi, kıyamadım :) onu uyutup yapim desem sıpam geç yatıyo ben ondan önce uyuyorum nerdeyse sabah o kalkmadan en mantıklısı aslında, ah bi uyanabilsemmm...

Bizimde bir ay var aslında 15 temmuzlu. Bu yastakiler böyle demek ki, yatmaya geliyoruz beraber beni uyutup salona babasının yanına gidiyo:)) calismiyosan ve halen öğle uykusunu birakmadiysa o ara olabilir, alternatif.

Bizimde bir ay var aslında 15 temmuzlu. Bu yastakiler böyle demek ki, yatmaya geliyoruz beraber beni uyutup salona babasının yanına gidiyo:)) calismiyosan ve halen öğle uykusunu birakmadiysa o ara olabilir, alternatif.

24 temmuz benim kızım da, aynılarmış meğer :) inanmazsın aynı şeyi yaşıyoruz o da beni uyutup babaya gidiyo :)

Çalışıyorum ve öğle uykusu devam şimdilik, ya sabah erken kalkcam ya da akşam kızımı göze alıp yapmaya devam edicem bilemedim, yeter ki isteyelim bi çare bulunur :)

Leslie 3 mile yapılmaya gidiliyor bakalım, bugünü de atlatmış olayım :)

Günaydınlar herkese=) dilerim herkes için güzel bir gün olur=) Kaç gündür dikkat etmeme rağmen 73,5kiloda takılı kaldım acaba vücudu şaşırmak için ne yapabilirim bi fikriniz var mı? Yada bi kür mü uygulamalıym ? Veya sporumu artırmalıym acaba?

En güzeli babaya devret, gazi da ver hayatım senin için fit olmaya çalışıyorum diye:))) şaka bi yana calisiyosan ozluyosundur zaten bütün gun beraber oyuna döndürülebilir belki

Beynin direnç seviyesi olduğunu okumuştum bi zamanlar. Bi sure tartilma bence ve yaptığın spor tarzini değiştirip şaşırtmaca yap.

Deneyeceğim teşekkür ederim=) bide bikaç kez yoğurt pul biber karışımını denedim bel çevresindeki yagları yaktıgı söyleniyor devam etmeyi düşünüyorum inşallah etki eder=)

merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu farkındayım.Sağlık sorunları nedeniyle planlarım iptal oldu.yarın başlayacağım inşallah.sabah ve akşam yürümeyi düşünüyordum ama başlangç olarak sadece akşamları yürüsem daha iyi olacak benim için..

Geçmiş olsun önemli olan başlayabilmek gerisi zaten gelir canınızı çıkmayın. Bende bugün 3 mil yaptım ama dün çok kaçırdığım için isteğim bile kalmamıştı sonra kendime geldim yaptım=) uzun bi süreç bu sporuda düzenli beslenmeyide yaşam şekli haline getirmek gerekiyor.

çok sağolun.evet hayırlısıyla başlıyorum yarın inşallah devamı da gelir :)

Çok teşekkür ederim düşünceniz desteğiniz için en güzel sonuçları alırsınız inşallah Aslında bi ara çok hevesliydim dikkat ediyordum spor yapıyordum boyum 1.76 kilom 76.6 . Aslında 73e fln inmiştim ama tekrar geri aldım. Şimdi tekrardan. 2haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ama spora başlamadım insanın gerçekten istemesi gerekiyor çünkü. Hepimiz birbirimizden desteğimizi esirgemezsek motive olarak güzel sonuçlar elde edebiliriz tabi ki neden olmasın

destek cok onemli bu donemde ben 87 kiloyla basladim ve simdi 79 olmusum cok mutluyum moral bozmak yok azim edicez verilen kilolar elbiselerde fark edilince cok mutlu ediyo insani 1 saat once kahvemi ictim simdi lesli yapicam hadi yaz geliyor kalkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…