Merhabalar bende leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ve etkili oldugunu düşünüyorum. Başlangıç olarak 3 mil yeterli olucaktır daha sonra vücut alıştıkça ve kilo vermeye başlayınca 5 mil yapmayı da deneyebilirsiniz.Ben de 1.76 boyundayım sabah tartı sonucum itibariyle 73.5 kiloyum. Hedefim 65. Yazın 80 kilo oldugumu görünce yeme düzenimi değiştirmeye karar vermiştim. Son 1 haftadır da evde her gün spor yapmaya çalışıyorum. Çünkü hem daha hızlı kilo vermemi saglıyor hemde olabilecek sarkmalara karşı etkili olcagı kanısındayım. İlk zamanlar kilo vermeye başlayınca size moral olucaktır fakat devamını getirin tekrar başa sarmayın ve asla vazgeçmeyin. Spora başlayana kadar en azından yeme düzeninizi değiştirerek başlayabilirsiniz.Günde 2 fincan yeşilçay ve 2.5 litre su mutlaka tüketin. Sabah uyandıgınız gibi 1 2 bardak su ile güne başlayın metabolizmanız hızlansın. Kahvaltılarda ben haşlanmış yumurtayı çok sevdiğim için her sabah 1 adet tüketiyorum hem tok tutuyor hemde protein açısından zengin.Akşam 7 den sonra katı bişey tüketmemeye dikkat edin 1 adet meyve yenebilir. Böylelikle sabah uyandıgınızd kendinizi daha hafif hissedeceksinizdir. Sizi kararınızdan dolayı tebrik ederim en azından yılbaşına kadar bir kaç kilo vererek yeni yıla yeni umutlarla güzelliklerle başlarsınız.=) Artık kendimiz için birşeyler yapma vakti sizi takip edicem=)
merhaba
ben de bugün bişeylere niyet ettim ve hemen spor topiğine bakarken konunuzu gördüm. size katılmak isterimbenim kalça göbek ve basen bölgem kilolu bundan kurtulmak istiyorum bu leslie denen programı ilk kez gördüm. olduğumuz yerde yürüyor gibi mi yapacağız?
aslında önemli olan motive olmak. benim motivasyona ihtiyacım var karatay yapıyorum ama spor yok..yaparsam eksileride görecem güncel kilom 69
merhaba kızlar, konuyu görünce dayanamadım.. benim de hedefim hergün daha doğrusu haftada en az 5-6 gün leslie 3 mile yapmak, inşallah başaracağım :) ama kızım müsade ederse tabi, ayağımın dibinde dolanıyor yapamıyorum sayesinde.
pazartesi başladım ama öyle çok hamlamışım ki dün yapamadım, bugün yapacağım inşallah. 3 mile alışınca 5 mile denerim inşallah, hedef o yönde :)
burdan yazsak ya birbirmize? motive eder zorunlu oluruz hem
Kizin kaç yasinda? benim iki buçuk yaşındaki kızımda aynı ne zaman niyetkenip yapmaya başlasam etrafımda dönüyor ayaklarımı tutuyo yer hareketlerinde ustume çıkıyor, tombik anne seviyo benimki:)))merhaba kızlar, konuyu görünce dayanamadım.. benim de hedefim hergün daha doğrusu haftada en az 5-6 gün leslie 3 mile yapmak, inşallah başaracağım :) ama kızım müsade ederse tabi, ayağımın dibinde dolanıyor yapamıyorum sayesinde.
pazartesi başladım ama öyle çok hamlamışım ki dün yapamadım, bugün yapacağım inşallah. 3 mile alışınca 5 mile denerim inşallah, hedef o yönde :)
burdan yazsak ya birbirmize? motive eder zorunlu oluruz hem