- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gün oldu ya gözle görülür bir değişiklik bir sıkılaşma falan oldu mu hissediyor musun hiç3 mil yapıldı
12/30
Psikolojik olarak hissediyorum ama tartıda tık yok geçen haftaya göre 200 gram vermişim. Esasında çok az, hiç spor yapmadan da verilir hatta fazlasıyla12 gün oldu ya gözle görülür bir değişiklik bir sıkılaşma falan oldu mu hissediyor musun hiç
Hadi ya niye öyle oldu ki ben bu bir ay hiç tartilmiyorum çünkü eğer öyle çıkarsa devam edemem spora moralim çökerPsikolojik olarak hissediyorum ama tartıda tık yok geçen haftaya göre 200 gram vermişim. Esasında çok az, hiç spor yapmadan da verilir hatta fazlasıyla
Evet benim de bir parça öyle oldu.Hadi ya ☹ niye öyle oldu ki ben bu bir ay hiç tartilmiyorum çünkü eğer öyle çıkarsa devam edemem spora ☹ moralim çöker
Bir ay bitince tartil bakalım o kadar ter atıyoruz kalori yakıyoruz o nereye gidiyor o zaman kilon fazla değilse yağda fazla yoktur zor gider kilolar öyle diyorlarEvet benim de bir parça öyle oldu.
Akşam hunharca yedim de yedim.
Ben de haftada bir tartılıyorum tartıyı kaldırdım. Bu bile iyi bir şey benim için. Gelip gidip tartılan biriydim.
Öncelikli hedefim kilo vermek değil zaten.Bir ay bitince tartil bakalım o kadar ter atıyoruz kalori yakıyoruz o nereye gidiyor o zaman kilon fazla değilse yağda fazla yoktur zor gider kilolar öyle diyorlar
Zorlama bugünlük kendini yarın yaparsın neden kötü psikolojin kilo veremedigin için mi başka bir nedeni mi var anlatmak istersen dinlerimÖncelikli hedefim kilo vermek değil zaten.
Sporun vücutta salgıladığı serotoninden faydalanmak. Psikolojim için yapıyorum yani. Ama bugün galiba yapamayacağım. Psikolojim o kadar kötü
Yok kiloyla alakalı değil. Kilom zaten 58. Tabii ki ideal kilo değil ama öyle şişman birisi değilim yani.Zorlama bugünlük kendini yarın yaparsın neden kötü psikolojin kilo veremedigin için mi başka bir nedeni mi var anlatmak istersen dinlerim
Anladım çok üzüldüm benim tek sıkıntım doğum sonrası kilolar peki ne mutlu eder seni bu hayattaYok kiloyla alakalı değil. Kilom zaten 58. Tabii ki ideal kilo değil ama öyle şişman birisi değilim yani.
Kronik depresif bir insanım. Somut bir sebebi yok. Hayata bakışım karamsar.
Bilmem.Anladım çok üzüldüm ☹ benim tek sıkıntım doğum sonrası kilolar peki ne mutlu eder seni bu hayatta
Bazen hiç tanımadığin birine derdini anlatmak iyi gelir eğer öyle düşünürsen dinlerim madem spor yapmak iyi geliyor devam o zamanBilmem.
Bazı sorularının cevabı çok uzun aslında:)
Cevap vermekte zorlanıyorum.
Neyse sen bana bakma, son hız devam.
İnşallah ya bende onu istiyorumBugün başladım insaAllah.
1mille devam edicem 1hafta.
1mil ve zumba yaptım.. iyi ter attım..
Korse de kullanıyorum, sezeryan olduğum için
insaAllah su sarkan göbeğim toplanır .. başka birşey istemiyorum.
insaAllah toplanir. Tek sıkıntım o aslında.İnşallah ya bende onu istiyorum
Ben çok fazla kilo aldığım için maalesef tek o değilinsaAllah toplanir. Tek sıkıntım o aslında.