• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Hadi ya ☹ niye öyle oldu ki ben bu bir ay hiç tartilmiyorum çünkü eğer öyle çıkarsa devam edemem spora ☹ moralim çöker
Evet benim de bir parça öyle oldu.
Akşam hunharca yedim de yedim.
Ben de haftada bir tartılıyorum tartıyı kaldırdım. Bu bile iyi bir şey benim için. Gelip gidip tartılan biriydim.

Evet benim de bir parça öyle oldu.
Akşam hunharca yedim de yedim.
Ben de haftada bir tartılıyorum tartıyı kaldırdım. Bu bile iyi bir şey benim için. Gelip gidip tartılan biriydim.
Bir ay bitince tartil bakalım o kadar ter atıyoruz kalori yakıyoruz o nereye gidiyor o zaman kilon fazla değilse yağda fazla yoktur zor gider kilolar öyle diyorlar

Bir ay bitince tartil bakalım o kadar ter atıyoruz kalori yakıyoruz o nereye gidiyor o zaman kilon fazla değilse yağda fazla yoktur zor gider kilolar öyle diyorlar
Öncelikli hedefim kilo vermek değil zaten.
Sporun vücutta salgıladığı serotoninden faydalanmak. Psikolojim için yapıyorum yani. Ama bugün galiba yapamayacağım. Psikolojim o kadar kötü 🤦🏼‍♀️

Öncelikli hedefim kilo vermek değil zaten.
Sporun vücutta salgıladığı serotoninden faydalanmak. Psikolojim için yapıyorum yani. Ama bugün galiba yapamayacağım. Psikolojim o kadar kötü 🤦🏼‍♀️
Zorlama bugünlük kendini yarın yaparsın neden kötü psikolojin kilo veremedigin için mi başka bir nedeni mi var anlatmak istersen dinlerim

Zorlama bugünlük kendini yarın yaparsın neden kötü psikolojin kilo veremedigin için mi başka bir nedeni mi var anlatmak istersen dinlerim
Yok kiloyla alakalı değil. Kilom zaten 58. Tabii ki ideal kilo değil ama öyle şişman birisi değilim yani.
Kronik depresif bir insanım. Somut bir sebebi yok. Hayata bakışım karamsar.

Yok kiloyla alakalı değil. Kilom zaten 58. Tabii ki ideal kilo değil ama öyle şişman birisi değilim yani.
Kronik depresif bir insanım. Somut bir sebebi yok. Hayata bakışım karamsar.
Anladım çok üzüldüm ☹️ benim tek sıkıntım doğum sonrası kilolar peki ne mutlu eder seni bu hayatta

Back