Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zumba da tavsiye ederim.. ikisi bir arada bomba olurBen çok fazla kilo aldığım için maalesef tek o değil
Kaç dk lik zumba birde en sevdiğin zumba videosu hangisi tüm vücudum çalışsın istiyorumZumba da tavsiye ederim.. ikisi bir arada bomba olur
Olsun yapınca yine yaz canım birakmaKızlar 2 gündür yapamıyorum misafirler var ama bol bol hareket ediyorum kusura bakmayın yazamıyorum
Benim takip ettiğim tuğra hoca var . Sende bak istersenKaç dk lik zumba birde en sevdiğin zumba videosu hangisi tüm vücudum çalışsın istiyorum
Bakicam teşekkürlerBenim takip ettiğim tuğra hoca var . Sende bak istersen
Yok canım bırakmam misafirler gitsin lesliye devamOlsun yapınca yine yaz canım birakma
Canlar biraz yogundum yapamadım dün bişey ama baya yürümüsumdr.buhun 3mile yaptım ama3 mil yapıldı
Bende dün ilk defa yapamadım başladığımdan beri temizlik yaparken belim incindi ağır kaldırmıştım ama bırakmadım bugün yaptım bir gün es vermekten sıkıntı olmaz diye düşünüyorumCanlar biraz yogundum yapamadım dün bişey ama baya yürümüsumdr.buhun 3mile yaptım ama
Bncede olmaz cnm önümüzdeki günlerde devam yapmayaBende dün ilk defa yapamadım başladığımdan beri temizlik yaparken belim incindi ağır kaldırmıştım ama bırakmadım bugün yaptım bir gün es vermekten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
AynenBncede olmaz cnm önümüzdeki günlerde devam yapmaya
Harikasınız Allah nasip etsin inşallah sizede Dünyanın en güzel şeyi gerçekten öyle çok kasmamak lazım bende bende isteyipte 3 ay olmayınca hemen doktora gittim olmayacak galiba diye düşündüm ağladım çok sabirsizimdir öbür ay hamile kalmıştım şimdi 4 aylık bebeğim var çok şükür sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım çok fazla kilo aldım çok fazla ödem oldu şimdi kilo vermek için uğraşıyorumMerhaba kızlarrr.. Bende 9 aydır çocuk düşünüyorum diye hem yeşil çayı bırakmıştım hemde kilo aldım 5 kilo kadar şu anki kilom 62 hedefim 57. Her sabah aç karnına yeşil çaya başladım ( folik asit kullanıyorum 9 aydır bazen çok da dikkat etmemek lazım 1 bardak yeşil çayın hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum keşke hiç bırakmasaydım) sağlıklı beslenip bol su da içmeye başladım program indirdim telefonuma kararlıyım Bugün Leslie 2 mil yapıldı. İnşallah 1 ay sonra hepimiz dipçik gibi oluruz hala bebekte yok bari yaza fit gireyim dedim. Bu arada uzun zamandır yapmadığım için 2 ile başladım kızlar 3 le devam edicem inşallah