• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Canlar biraz yogundum yapamadım dün bişey ama baya yürümüsumdr.buhun 3mile yaptım ama 💪
Bende dün ilk defa yapamadım başladığımdan beri temizlik yaparken belim incindi ağır kaldırmıştım ama bırakmadım bugün yaptım bir gün es vermekten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 😊

Bende dün ilk defa yapamadım başladığımdan beri temizlik yaparken belim incindi ağır kaldırmıştım ama bırakmadım bugün yaptım bir gün es vermekten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 😊
Bncede olmaz cnm önümüzdeki günlerde devam yapmaya 💪💪

Merhaba kızlarrr.. Bende 9 aydır çocuk düşünüyorum diye hem yeşil çayı bırakmıştım hemde kilo aldım 5 kilo kadar şu anki kilom 62 hedefim 57. Her sabah aç karnına yeşil çaya başladım ( folik asit kullanıyorum 9 aydır bazen çok da dikkat etmemek lazım 1 bardak yeşil çayın hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum keşke hiç bırakmasaydım) sağlıklı beslenip bol su da içmeye başladım program indirdim telefonuma kararlıyım :KK49: Bugün Leslie 2 mil yapıldı. İnşallah 1 ay sonra hepimiz dipçik gibi oluruz :KK53: hala bebekte yok bari yaza fit gireyim dedim. Bu arada uzun zamandır yapmadığım için 2 ile başladım kızlar 3 le devam edicem inşallah

Merhaba kızlarrr.. Bende 9 aydır çocuk düşünüyorum diye hem yeşil çayı bırakmıştım hemde kilo aldım 5 kilo kadar şu anki kilom 62 hedefim 57. Her sabah aç karnına yeşil çaya başladım ( folik asit kullanıyorum 9 aydır bazen çok da dikkat etmemek lazım 1 bardak yeşil çayın hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum keşke hiç bırakmasaydım) sağlıklı beslenip bol su da içmeye başladım program indirdim telefonuma kararlıyım :KK49: Bugün Leslie 2 mil yapıldı. İnşallah 1 ay sonra hepimiz dipçik gibi oluruz :KK53: hala bebekte yok bari yaza fit gireyim dedim. Bu arada uzun zamandır yapmadığım için 2 ile başladım kızlar 3 le devam edicem inşallah
Harikasınız 👏 Allah nasip etsin inşallah sizede 🤲 Dünyanın en güzel şeyi gerçekten öyle çok kasmamak lazım bende bende isteyipte 3 ay olmayınca hemen doktora gittim olmayacak galiba diye düşündüm ağladım çok sabirsizimdir ☺️ öbür ay hamile kalmıştım ☺️ şimdi 4 aylık bebeğim var çok şükür 🤲 sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım çok fazla kilo aldım çok fazla ödem oldu şimdi kilo vermek için uğraşıyorum 😊

Bana da diyetisyenim 30 dk leslie başlamamı söyledi Bug un ben de başlıyorum kilo veren oldu mu ben sıkılıyorum leslie yaparken ama bacak kaslarım zayıf olduğu için bunla başlamamı soyledi

Back