- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Ben dün yapamadım canım. Bundan sonra sabahtan yapıcamKızlar siz ne durumdasınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün yapamadım canım. Bundan sonra sabahtan yapıcamKızlar siz ne durumdasınız.
Bir haftada gayet iyi sonuç. Aynen devam o zaman. Ben daha yavaş veriyorum kilo. Oda aylarca kullandığım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.Merhabalar arkadaşlar yazamadım pek ama bırakmadımda tartıldım bugün bir hafta oldu 80.7 ile başladım bu sabah 79.1 çıktım sizler ne yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederim Valla birde sabah akşam yapabileydim daha iyi olurdu birde küçük bir fırın sütlaç kaçırdım ne yapayım bu arada yavaş olsun hızlı olsun elbet vercez veriyoruz spor yapmadığımız zamanları düşünün dimi m elbet kazancımız olckkkkkkkBir haftada gayet iyi sonuç. Aynen devam o zaman. Ben daha yavaş veriyorum kilo. Oda aylarca kullandığım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.
Supersın canmmm bırakmak yok bayram sonrası program yapsak beraber daha bı ısteklı oluruzHayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 mil Leslie
Arabik zumba yaptım.
Bayram falan dinlemedim
Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım ama spora devam. Her türlü programa varım canım.Supersın canmmm bırakmak yok bayram sonrası program yapsak beraber daha bı ısteklı oluruz
3 YIL ONCE 2 AYDA 1O KG VERMISTIM COK ETKILI LESLIE VE DIYET TABIKIDE
Takipteyim bn leslie ve ekmek olmadan 1.5 ayda 6 kilo verdim bu ara bırakmıştım tekrar basliyorum bugun