- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Merakla bekliyorum bakalım inşallah dahada incelmiş olursunBu bugun 10 gun sonra cekerım bakalım ıncelme nasıl olucak ınlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyorum bakalım inşallah dahada incelmiş olursunBu bugun 10 gun sonra cekerım bakalım ıncelme nasıl olucak ınlh
Inlh cnm benım bel göbek bolgemde sorun ınlh sonuc güzel olurMerakla bekliyorum bakalım inşallah dahada incelmiş olursun
Benim bildiğin süs köpekleri gibi dilim dışındaNefesi düzgün almakta önemli canım. Burundan dolu dolu al ağızdan ver o zaman nefes nefese kalma olmuyor ☺
Tamamdır ilk gün bacağım hamladı ağrısından duramadım. Sonra geçti 2 gündür ara vermiştim. Yarın tekrardan başlayayım inşallahZamanla alışıyorsun canım bırakma
Merhaba sonucları ancak 10/15 gun sonra tam farkedersın benceMErhabalar
1 mayısta tartıldım 62 kiloydum ve hemen toparlanmaya karar verdim o günden beri olabildiğince düzgün besleniyorum ramazan dolayısıyla zor oluyor.. 1 mayıstan beri leslie yapıyorum ilk 1 mil sonra 2 mil yaptım sırayla 3 mil bugün 4 mili yaptım harika bir şekilde ter attım ve ben leslie yaparken baldırlarımı ve göbeğimi streçle sarıyorum daha cok ter attırıyor. 1 mayıstan beri tartılmadım ne zaman tartılsam dogru sonuç alırım bir ay sonra mı yoksa 15 gün geçtiğinde mi
Teşekkür ederim diyet olarakta beyaz ekmek yemiyorum kepekli yada tam buğday bir iki dilim şeker kullanmıyorum 2 senedir yeşilçay iftardan sonra bu şekilde devam ediyorumMerhaba sonucları ancak 10/15 gun sonra tam farkedersın bence
Benım 10 gun bıttı fark var
10 gun önce kendı tartımda tok 64.4 dum bu sabah 61.8 ac ama bence ıyı gıdıyor bakalım
Sende bırakma dıyetle desteklersen süper olur
Super cnm ınlh hedeflere ulaşırızTeşekkür ederim diyet olarakta beyaz ekmek yemiyorum kepekli yada tam buğday bir iki dilim şeker kullanmıyorum 2 senedir yeşilçay iftardan sonra bu şekilde devam ediyorum
HarikaaaSuper cnm ınlh hedeflere ulaşırız
Bende sekerı tamamen cıkardım hayatımdan kac ay oldu ınan bılmıyorum tam sadexe meyveden alıyorum ve bal yıyorum
3 mıl daha yaptım bugun 6 ya bıtırdımmm
Sagol canımMaşallah sana ben bugün yapamicam sanırım
Ay ne güzel maşallah. Bende şimdi çocukları ututuyorum. Sonra 4 mil yapmyı düşünüyorum12. Gun 6 mıl yaptım
20. Gunu cok merak edıyorum kılo ve olcu de
Hadı ınlhAy ne güzel maşallah. Bende şimdi çocukları ututuyorum. Sonra 4 mil yapmyı düşünüyorum
Hadı ınlh
Benım kız uyumuyor 2 ye kadar ayaktayız
Supersınn mlahhh5 mil yapıldı