- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Sadece lesli mi yapmıştın? Diyetle de desteklemiş miydin?Pazartesi bende katılıyorum aranizadaha önce leslie ile 6 kilo vermiştim yine aynı kiloya geldim
1 le başlarım yarından itibaren de yediklerine dikkat edeyim diyorumYapabildidiğin kadar yap canım sende ufaktan ufaktan başla sonra insan alıştıkça 1 2 3 mil yapıyor
Yediklerime dikkat ettim canım. Diyet denemez ama kıstım tabi biraz.Sadece lesli mi yapmıştın? Diyetle de desteklemiş miydin?
Bir de kaç mil yaptın, ne kadar zaman yaptın, çok soru sordum :))
2,5 ay istikrar çok büyük başarı1 le başlarım yarından itibaren de yediklerine dikkat edeyim diyorum
Yediklerime dikkat ettim canım. Diyet denemez ama kıstım tabi biraz.
4.takımdaydım
1 mille başlamıştım 3 mile kadar çıkarmıştım nerdeyse hergün yapıyordum ama.hırs yapmıştım.
2 buçuk ayda 6 kilo vermiştim 2 yıl da ilaçlar , aşırı yemek hareketsizlik derken aynı kiloya geldim.
O yüzden böyle birlikte hareket etmek çok önemli2,5 ay istikrar çok büyük başarı
12 Şubat başlangıç olarak alıyorum 12 Mart'ta tartilcam o yüzden yazmadım hiç :)Kaçıncı gün onu da yazsana. Bir ay diye yola çıktık ya ondan diyorum :)
Başlayın mutlaka yapınca insan vicdan olarak çok rahatlıyor başarmış hissi geliyor hergun :)merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum yarın baslayayım inşallah. motıvasyona cok ihtiyacım var 80i gördüm su an
Bence de insan motive oluyor o gün yapmak istemese bile mecbur hissediyor kendiniO yüzden böyle birlikte hareket etmek çok önemli
Yerken aklına geliyor bırakıyorsun, spor yapmayınca aklına geliyor kalkıp az da olsa yapıyorsun:)
Pazartesi başlarım inşallah ya
peki özel yaptıgınız dıyetler var mı yoksa sadece leslie mi.sıkı diyet yapamıyorum ben yaBaşlayın mutlaka yapınca insan vicdan olarak çok rahatlıyor başarmış hissi geliyor hergun :)
Bende Karatay beslenmesi yapıyorum çok sıkmadan diyet olarak değil sağlıklı şeyler yiyorum çünkü emziriyorum 4 aylık bebeğim varpeki özel yaptıgınız dıyetler var mı yoksa sadece leslie mi.sıkı diyet yapamıyorum ben ya
Canım bende karatay yapıyorum Allah bagışlasın bu aradaBende Karatay beslenmesi yapıyorum çok sıkmadan diyet olarak değil sağlıklı şeyler yiyorum çünkü emziriyorum 4 aylık bebeğim var
Amin teşekkür ederimCanım bende karatay yapıyorum Allah bagışlasın bu arada
Bizden başka yapan yok galiba3 mil yapıldı.
8/30
İçime doğmuştuBizden başka yapan yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?