Tabiki çok mutlu olurum hoşgeldinizMerhaba kızlar bende denemek istiyorum bende gelebilir miyim aranıza
Hoşbulduk canım herkese bol bol eksilerTabiki çok mutlu olurum hoşgeldiniz
Gel canım gel
Inş ne zaman iyi hissedersen o zaman gel canım spor iyidir hem ruha hem vücüda iyi gelirGel canım gel
Ben sporla biraz motivasyon sağlayayım gruba geri geleceğim inşallah.
Fiziksel ve ruhsal iyi hissetmeye ihtiyacım var ve inşallah bu spor bunu sağlayacak.
Aynen katılıyorum bugün basım ağrıyordu yapmiyim bugünlük dedim sonra vazgeçtim yapabildiğim kadar yapıyım dedim ve sonuna kadar devam ettim vücudum ısındığı için mi hareket iyi geldiği için mi bilmem baş ağrım gecmisti spor bittiğindeInş ne zaman iyi hissedersen o zaman gel canım spor iyidir hem ruha hem vücüda iyi gelir
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki 5 kilo 10 kilo 15 kilo gitti diye yazmayı iple çekiyorumHoşbulduk canım herkese bol bol eksiler
Aynn canım yürüyüş yaptığımda bende kendimi iyi hissediyorum enerjim yükseliyorAynen katılıyorum bugün basım ağrıyordu yapmiyim bugünlük dedim sonra vazgeçtim yapabildiğim kadar yapıyım dedim ve sonuna kadar devam ettim vücudum ısındığı için mi hareket iyi geldiği için mi bilmem baş ağrım gecmisti spor bittiğinde
Düzenli yaptıktan sonra illa gider kilolar birazda yediğine içtiğine dikkat et canım oldu bittiİnşallah ya o kadar çok istiyorum ki 5 kilo 10 kilo 15 kilo gitti diye yazmayı iple çekiyorum
Ay inşallah ben spor yapmadan yemesem bile hiç kilo veremiyorum bırakmamak için buraya üye oldum motive ediyor insanı yalnız olmadigini bilmekDüzenli yaptıktan sonra illa gider kilolar birazda yediğine içtiğine dikkat et canım oldu bitti
Kızlar iyi akşamlar bugün başlayacaktım yapamadım bir türlü musafir geldi kalakaldi geçte olsa yapacam inş 11 gibi3 mil yapıldı
Kaçıncı gün onu da yazsana. Bir ay diye yola çıktık ya ondan diyorum :)3 mil yapıldı
Yapabildidiğin kadar yap canım sende ufaktan ufaktan başla sonra insan alıştıkça 1 2 3 mil yapıyorAma birden 3 mil yapamam ben üşenir bırakırım sonra az olsun benim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?