• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

100 kilo ile basladım 2 haftadır diyetteyim Leslie hergün yapamıyorum ama en fazla 1 gün ara veriyorum. Çocuklarla uğraşırken vaktim olmuyor onlar uyurken yapayım diyorum, bazen o kadar yorgun oluyorum ki sızıyorum resmen. İnşallah bol eksiklerimiz olsun tatlım 🌹😍
Maşallah o halde bile 3 700 gram vermişsin harika ayda 7 kilo yapar 😍 hiç bırakma benimde doğum kilolari çok fazla kilo aldım hamileyken şimdi uğraş dur vercem diye

Kaç kilosun canım bide Karatay beslenmesi mi yaptın yoksa diyetisyenin verdiği liste mi
64 um şu anda sadece diyetisyenin verdiği listeyi yapiyorum canım karatay da denedim eskiden verdiriyor kesinlikle ama ben gerildim onda biraz iki ogun harici hic yemeyince

64 um şu anda sadece diyetisyenin verdiği listeyi yapiyorum canım karatay da denedim eskiden verdiriyor kesinlikle ama ben gerildim onda biraz iki ogun harici hic yemeyince
Benim olmak istediğim kilodasin ☹️ ben zorlanmiyorum şu an diyetteyim gibi gelmiyor gayet doyuyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur

Benim olmak istediğim kilodasin ☹️ ben zorlanmiyorum şu an diyetteyim gibi gelmiyor gayet doyuyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur
Karatay mi yapiyorsun acuktirmiyor evet ben 21 gun bulgur meyve felan yememistim cok iyi gelmisti stres yapma sakin verirsin

Evet Karatay yapıyorum Bende bulgur yemiyorum bir aydır sadece bir kez çiğ köfte yaptkk ondan yemiştim meyve kahvaltıda bir tane yiyorum
Gider kesin o zaman tartılmadın mi hic arada tartil vermiyorsan gözden gecirirsin

Merhaba arkadaşlar. Leslie başlığını görünce hemen yazmak istedim. Bundan 3 yıl önce baya bir araştırma sonucu karar vermiştim leslie yapmaya. 6 ay boyunca leslie 3 mile ve diyet yaparak 21 kilo vermiştim. Fakat koruyamadım. Tam da başladığım yerdeyim. 2 hafta oldu diyete başlayalı. 3 gündür de leslie yapıyorum. Demem o ki leslie mucizevi bir şey arkadaşlar. Böyle yapıyorsun yapıyorsun "ayy sanki hiç belli olmuyor mu verdiğim" diye düşünürken birden pat diye inceliveriyorsun:KK55: özellikle basen problemi olanlara şiddetle tavsiye olunur.

Merhaba arkadaşlar. Leslie başlığını görünce hemen yazmak istedim. Bundan 3 yıl önce baya bir araştırma sonucu karar vermiştim leslie yapmaya. 6 ay boyunca leslie 3 mile ve diyet yaparak 21 kilo vermiştim. Fakat koruyamadım. Tam da başladığım yerdeyim. 2 hafta oldu diyete başlayalı. 3 gündür de leslie yapıyorum. Demem o ki leslie mucizevi bir şey arkadaşlar. Böyle yapıyorsun yapıyorsun "ayy sanki hiç belli olmuyor mu verdiğim" diye düşünürken birden pat diye inceliveriyorsun:KK55: özellikle basen problemi olanlara şiddetle tavsiye olunur.
Benim basen kalça baya büyük sanki hiç incelmiyor gibi ama siz böyle deyince umitlendim şimdi hergun mu yaptiniz vücut bir süre sonra alışır da faydası olmaz mı diye düşünüyordum yaptıkca kilo veriliyor mu

Ay darısı başımıza inceliriz bizde inş canım dahada motive ettin beni teşekkür ederim😍🤗

Back