Tmm teşekkür ederimbaşka videodan mı bahsediyoruz acaba akşam yükleyim hangisini yaptığımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm teşekkür ederimbaşka videodan mı bahsediyoruz acaba akşam yükleyim hangisini yaptığımı
Geçmiş olsun doktora sorup öyle mi yapsaniz acaba daha kotu olmasın Allah korusunKızlar bel fıtığı olanınız var mı bir gün yapıyorsam 2 gün yapamıyorum belim çok ağrı yapıyor
Evet soracağım ama randevu bulamıyorumGeçmiş olsun doktora sorup öyle mi yapsaniz acaba daha kotu olmasın Allah korusun
Olsun canım bebegin daha küçük yaz gelsin belli saatlerde çıkarsın az kaldı zaten yazaBenim küçük bebeğim olduğu için çıkamıyorum yaza doğru beraber yürüyeceğiz inşallah onun yerine hergun Leslie yapıyorum
Birazda hareketli canım bencede katılıyorum arkadaşaDaha mi hızlı o hiç görmedim
Bende yapıyorum canım bu ayın 9'unda 3 ay olacak 9 kiloya yaklaştım gerçekten doğru uygulamaya çalışırsam işe yarıyor canım12 Mart'ta bir ay olacak bakalım 3 lt falan su içiyorum
Aynn canım dikkat edince hem bedenen hem ruhen iyi geliyorkaratay kaçamaksız yapıyordsn mutlaka işe yarıyor bi ara yaptım 21 gün meyvesiz ve bulgursuz 3 kılo verdim
Kaç kilo verdin canım3 mil yapıldı
Merhaba canım hoşgeldin aramıza benim daha 13 günümdeyim 1.ay geçince bakalım fark nasıl olacakBen de bugün başlıyorum Nisanın dördünde sonucumu yazarım buraya kim ne kadar kilo verdi Bir ayda biraz geç keşfettim bu konuyu
Ay inşallah korkuyorum fark yok diye ama o kadar ter atıyoruz o harcanan kalori ne olacak dimi hergun Leslie ve yürüyüş yaparak mi verdinBende yapıyorum canım bu ayın 9'unda 3 ay olacak 9 kiloya yaklaştım gerçekten doğru uygulamaya çalışırsam işe yarıyor canım
ben varim ama takip edemiyorum fazlaBizden başka yapan yok galiba
Harikasıniz 1 Nisan da mi tartilacaksinizbu ayin 1inde basladim diyete tam olarak.
o gun tartildim 81dim
seker paketli seyler hepsini kestim beyaz ekmek kestim leslie 2 mil yapiyorum hergun
Yok yüruyüşü havalar kötü oldugunda yapamıyordum yeni düzenli yapmaya başladım diyebilirim lesliyi ayda yılda bir yani düzen yoktu bu gruba katıldığımda daha çok dikkat etmeye başladım ara sırada yapamadıgım olsada yapmaya çalışıyorum canımAy inşallah korkuyorum fark yok diye ama o kadar ter atıyoruz o harcanan kalori ne olacak dimi hergun Leslie ve yürüyüş yaparak mi verdin
O şekilde 9 kilo vermek harika birşey başka bir grupta günlük menülerini gördüm genel olarak bende aynen o şekilde besleniyorum inşallah bende vermisimdir benim son bir hafta tartilmayaYok yüruyüşü havalar kötü oldugunda yapamıyordum yeni düzenli yapmaya başladım diyebilirim lesliyi ayda yılda bir yani düzen yoktu bu gruba katıldığımda daha çok dikkat etmeye başladım ara sırada yapamadıgım olsada yapmaya çalışıyorum canım
Aynn canım çok iyi yapıyorsun diger diyetler gibi değil iyi geliyor bu beslenme şekli vermişsindir canım mutlaka 1 hafta sonra bakalım sonuclar nasıl olacakO şekilde 9 kilo vermek harika birşey ☺ başka bir grupta günlük menülerini gördüm genel olarak bende aynen o şekilde besleniyorum inşallah bende vermisimdir benim son bir hafta tartilmaya
Ben bide emzirdigim için çok düşük kalorili diyet yapamam yeşil çay falanda içemiyorum bu beslenme şekli bana diyet gibi gelmiyor ömür boyu bu şekilde beslenebilirim gayet doyurucu ve sağlıklı herşeyi de yemiş oluyoruz yalnız ben doğum yapalı 5 ay oluyor nerdeyse henüz adet olmadım oda şişkinlik yapar kilo vermeye engel oluyor diye okudum inşallah öyle değildirAynn canım çok iyi yapıyorsun diger diyetler gibi değil iyi geliyor bu beslenme şekli vermişsindir canım mutlaka 1 hafta sonra bakalım sonuclar nasıl olacak
Evet canım gerçekten doyurucu oluyor adet olmuyorsun ya şiskinlik ondandır canım kilo vermeye o kadar etkisi olmaz herhalde böyle devam edersen çünkü yedigine içtiğine dikkat ediyon doğum yapanlar süt olsun diye çok yiyenler var (bişey dedigimde degil yanlış anlamayınsaygı duyuyorum)ama çok aşırıya kaçınca kilo verilmiyorBen bide emzirdigim için çok düşük kalorili diyet yapamam yeşil çay falanda içemiyorum bu beslenme şekli bana diyet gibi gelmiyor ömür boyu bu şekilde beslenebilirim gayet doyurucu ve sağlıklı herşeyi de yemiş oluyoruz yalnız ben doğum yapalı 5 ay oluyor nerdeyse henüz adet olmadım oda şişkinlik yapar kilo vermeye engel oluyor diye okudum inşallah öyle değildir