- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz bende ayna karşısında yapıyorum yatak odasında o yüzden birşey izleyemiyorum salonda yapmaya korkuyorum aşağı ses gider komşu rahatsız olur diye ekstra efor sarf ediyorum yere ayaklarımı sert vurmamak içinMerhaba kızlar bende leslie yapıyorum 3 4 gündür ara verdim ama devam edeceğim inşallah ben yaparken çok sıkılıyorum yalnız vakit geçmiyor o yüzden bende sevdiğim bi diziyi açıyorum hem leslie hemde diziye bakıyorum vakit geciveriyor
Hoşgeldiniz hergun yaptım diye yazın hepimize motivasyon olsunHerkese bol eksiler. Bende 1 martta Karatay ve Leslie başlıcam. Sizler gibi bende gelişmeleri paylaşırım. 93 kiloyum. 1.65 boyum. 10 aylık bebeğim var. Emziren anneyim. 1 Mille başlayıp ilerleyen günlerde 2, 3 mil yaparım.
Hoşgeldiniz hergun yaptım diye yazın hepimize motivasyon olsunSelamlar bende başlayıp Mart'ta bir ay yapmak istiyorum gergin yazarım buraya
Tabiki yazarım =)Hoşgeldiniz ☺ hergun yaptım diye yazın hepimize motivasyon olsun
Yok yok hergun düzenli yazan pek kimse yok iyi olurTabiki yazarım =)
Sıkılmayın da benden
Sizinde mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ben se şimdi bitirdim 30 dk lık lesliemi
Anaaammm bende yaptım bitirdim kızlar anca yazabildim buraya yav 3yasinda kızım var oda benle yapıyo ben yapmaya başlayınca zaten gün boyu oturduğu yok bide benle.spor yapsa ooooo. Onu uyttum yaptım bitirdim şimdi ama bnde bitti şimdi bı duş alıp yaticam.herkese iyi gecelr bol eksiler....Sizinde mübarek olsun
Hosbuldum ❤ bende mutfakta yapıyorum ses gitmesin diyeHoşgeldiniz bende ayna karşısında yapıyorum yatak odasında o yüzden birşey izleyemiyorum salonda yapmaya korkuyorum aşağı ses gider komşu rahatsız olur diye ekstra efor sarf ediyorum yere ayaklarımı sert vurmamak için
HarikasınızHosbuldum ❤ bende mutfakta yapıyorum ses gitmesin diye
Bu arada yediklerine dikkat ederek 2 haftada 2 kilo verdim ama bu hafta doğru duzgun spor yapamadım yarın tekrar başlayacağım inşallah
Amin canım hepimizin başı sağolsun allah'ım askerlerimizi korusunBaşımız sağolsun ☹ çok üzgünüm bir asker eşi olarak daha da derinden hissediyorum her şehid haberinde yüreğim yanıyor Allah ailelerine sabır versin çok büyük bir acı