• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Merhaba kızlar 🙋‍♀️ bende leslie yapıyorum 3 4 gündür ara verdim ama devam edeceğim inşallah ben yaparken çok sıkılıyorum yalnız vakit geçmiyor o yüzden bende sevdiğim bi diziyi açıyorum hem leslie hemde diziye bakıyorum vakit geciveriyor😍

Merhaba kızlar 🙋‍♀️ bende leslie yapıyorum 3 4 gündür ara verdim ama devam edeceğim inşallah ben yaparken çok sıkılıyorum yalnız vakit geçmiyor o yüzden bende sevdiğim bi diziyi açıyorum hem leslie hemde diziye bakıyorum vakit geciveriyor😍
Hoşgeldiniz ☺️ bende ayna karşısında yapıyorum yatak odasında o yüzden birşey izleyemiyorum salonda yapmaya korkuyorum aşağı ses gider komşu rahatsız olur diye ekstra efor sarf ediyorum yere ayaklarımı sert vurmamak için 😃

Herkese bol eksiler. Bende 1 martta Karatay ve Leslie başlıcam. Sizler gibi bende gelişmeleri paylaşırım. 93 kiloyum. 1.65 boyum. 10 aylık bebeğim var. Emziren anneyim. 1 Mille başlayıp ilerleyen günlerde 2, 3 mil yaparım.

Herkese bol eksiler. Bende 1 martta Karatay ve Leslie başlıcam. Sizler gibi bende gelişmeleri paylaşırım. 93 kiloyum. 1.65 boyum. 10 aylık bebeğim var. Emziren anneyim. 1 Mille başlayıp ilerleyen günlerde 2, 3 mil yaparım.
Hoşgeldiniz ☺️ hergun yaptım diye yazın hepimize motivasyon olsun 💪

Tamam inşaallah ben bugün kandil yapamam ama yarımdan itibaren Leslie yaptım yazarı hatta mümkün olduğunca güniçimde yaptığım diğer şeyleri de yazayım bir 5 kilo falan versem çok iyi olacak ramazana kadar

Sizinde mübarek olsun
Anaaammm bende yaptım bitirdim kızlar anca yazabildim buraya yav 3yasinda kızım var oda benle yapıyo ben yapmaya başlayınca zaten gün boyu oturduğu yok bide benle.spor yapsa ooooo. Onu uyttum yaptım bitirdim şimdi ama bnde bitti şimdi bı duş alıp yaticam.herkese iyi gecelr bol eksiler....

Hoşgeldiniz ☺️ bende ayna karşısında yapıyorum yatak odasında o yüzden birşey izleyemiyorum salonda yapmaya korkuyorum aşağı ses gider komşu rahatsız olur diye ekstra efor sarf ediyorum yere ayaklarımı sert vurmamak için 😃
Hosbuldum ❤ bende mutfakta yapıyorum ses gitmesin diye 😊
Bu arada yediklerine dikkat ederek 2 haftada 2 kilo verdim ama bu hafta doğru duzgun spor yapamadım yarın tekrar başlayacağım inşallah

Back