Berbat duruyor...
Hiç bir doğallaığı yok...
Aynı bi zamanlar aldığım B&L gibi...
Ve söylemeden geçemicem çok ağır makyaj yapıyorsunuz.. Yani sürdüğünüz fondoten mi pudramı çok çok fazla.. Doğallık her zaman iyidir..ÜSTEKİ RESİM SENMİSİN LENSLERİNİ UZAKTAN ÇEKMİŞSİN YAKIN ÇEKİM YAPSANA RESMİ YAKINLAŞTIRDIMDA BAKTIM SENİNKİDE ÇOK YAPMACIK AMA MAKYAJIN BENİMKİNE GÖRE GERÇEKTEN HAİF BEN BEYAZ KALEM VE KIRMIZI FUŞYA RUJLARI SEVİYORUM BENİM LENSİMDE UZAK ÇEKİMDE DOGAL DURUYOR BEN CESARETLİ DAVRANIP LENS SEVERLER GÖRSÜN DİYE ÇOK YAKIN ÇEKİM YAPTIM VE BANA GÖRE ÇOK DOGAL ÇOK GZL ZEVK MESELESİ UZAK ÇEKİM KOYMALIDIM SENİN GİBİ HAKLISIN
:))))
gülüyorumm gerçekten:)
İlk önce buraya foto ekleniyorsa her türlü eleştiri gelir...
Güzele güzel çirkine çirkin denir.
Bu görüş kişiden kişiye değişir çünkü zevkler farklıdır.
Bana göre lensiniz berbat ötesi.Çok yapay.
Benim eklediğim lense laf söylemişsiniz ama sanki ben B&L yi çok övmüşüm çok doğal demişim gibi laf ediyorsunuz. Kim B&L eklediyse veya eklediğim lensin markasını sorduysa berbat bi lens olduğunu söyledim hiçte tavsiye etmedim şimdide etmem.
Acayip damarlı bi lens rengi çok yapay vs vs vs. Bilmeden lensler hakkında bi fikrim olmadan gidip aldığım bi lensti.
Yani sizin yazdığınız gibi senin lensin kötü benim lensim (B&L) iyi gibi bi yorumda bulunmadım.
Benim kullandığım diğer bi lens adore hiçbir lense değişmem onu çok doğal kimse anlamıyor.Sizede öyle bi lens tavsiye ederim... Ve bir şey daha söyleyim yüzümde bir şey yok demişsiniz ama sizin yüzünüzde bir şey yokse benimde gözlerim harbi bozuktur yani :)
Burası paylaşım alanı. İster çok makyaj yapın ister hiç yapmayın bu kimseyi ilgilendirmez fakat burda herkes birbirine her konuda çok yardımcı oluyor fikir veriyor fikir danışıyor bende nacizane bi fikir söyledim hoşunuza gitmemiş olabilir tabiki.
Diğer lensimi yada makyajlarımı merak ediyorsanız bakabilirsiniz istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Ben hiç alınmam aksine sevinirim.