- 19 Aralık 2011
- 392
- 1
maviler yıllardır beklediğim en sevdiğim lensim Eki Görüntüle 390215 Eki Görüntüle 390214 Eki Görüntüle 390213 Eki Görüntüle 390212
Lens olduğu çok belli ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maviler yıllardır beklediğim en sevdiğim lensim Eki Görüntüle 390215 Eki Görüntüle 390214 Eki Görüntüle 390213 Eki Görüntüle 390212
Bu siz misiniz gerçekten?
Estetik mi yaptırdınız yüzünüz neden böyle oldu?
Lens olduğu çok belli ya
kızlar bugün optige gittim numaralı lens almısken renklisini alayım dedim adam sana bihterin taktıgı lensten vereyim kimse anlamıycak lens oldugu dedi ben de tamam dedim 250 tl ye sipariş ettim seneligini.. bakalım yarın ya da oburgün gelir takar koyarım fotoları :)
en önemlisi 4 şıkı unutun 30 40 milyonluk lens takan fakir insandan korkacaksın tehlikenin ta kendisi olurlar çünkü görgüsüzdürler haaa haaaa
ne kadar abartmışsınız estetiği.
Eki Görüntüle 381902 bunlarda benim diamond colors two serisi light blue
mec burdum oldu yapacak birşey yok zamanla düzelecek öyle kalmicam ikki ay oldu daha şimdi daha iyi zamanla daha iyi olacagıma inanıyorum şişler indikçe hatlarım düzeliyor
estetikten sonra,ameliyattan ilk cıktıgınız günkü gbi degl de cok daha dzgün mü görnyor acaba mrak ettim de. kaşlarınıza bir care bulmalısınz bir de. bana da abartılı geldi bilmiyorum umarım zamanla şekillenir yüzünüz,güzel bir kadınsınız.
şaka di mi bu ? :)
Allah yardımcınız olsun , keşke gözle kaş arasındaki fazlalığı aldırmak yerine burnunuzu yaptırsaymışsınız büyük geldi biraz bana :44:
hayata bazen şaka yapmak gerekiyor birilerini kırdıysam çok özür kimseyi kırıp inciltmek bana göre dgl benim üslubum dgl
en azından beni kırmadınız :) ben bi ara o bahsettiğiniz lenslerden kullandım.. kendi göz rengim ela, freshlook'un yeşili hiç belli olmuyordu gözümde, ama kırılmadım tabiki, şaşırdım sadece.. cevap verdiğiniz için teşekkürler :)
tekrar özür gözün ela şaşırdım freslook açmadı gözünü benim gözüm koyu kahve siyaha yakın diamond colors two çok güzel açıyor gözü ama senin gözün ela ewn sevdigim renk haklısın bazen insanlar degişiklik istiyor ben 15 yılık lens kulanıcısıyım
Eki Görüntüle 381906 aynı lens farklı resim