- 26 Aralık 2007
- 753
- 37
solüsyon önerileriniz nedir?
all in one light lensin rengini solduruyor opti free kullaniyorum memnunum onceden renu kullaniyordumda oda guzeldi ama hangi seri oldugunu hatirlamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solüsyon önerileriniz nedir?
Markası neydi canım? begendim... şakkıdı
ay bunu duyduğuma çok sevindim canım bakıyım hemen albümüne
canım eski lenslerimden birisinin resmini koyuyorum..bana bu resimdeki lenslerimle aynı vamp havayı verip veremeyeceklerini söyleyebilir misin ? :26: bunları çok seviyodum ama bombe ve pupil sorunu vardı bariz..böyle radikal soğuk ve hafif ürküten birşey arıyorum :)
canım peki topazio mu bunlar mı desem ne dersin ?
Uploaded with
korkunçç ya allah korusun bizim gözlerimizi :Siris implantları aslında lense veda değil tam aksine lense temelli muhtaçlık yaratan bir durum bence...kahve gözünü insan istediğinde lensi bırakıp kullanabilir ama implantta o şans yok.....çünkü implantların yapısında hiçbir şekilde detay yok...dümdüz...gözümüzdeki ağ tabaka gibi hiçbir deseni yok haresi yok...bildiğiniz korku filmi lensi gibi yani....
implant taktıran birisini biliyorum....implantı tek başına kullanamıyor üzerine hala renkli lens takıyor çünkü implant tek başına robot gözü gibi duruyor..insan gözü gibi durması için lensin deseniyle üzerine desen yaratmaya çalışıyor...
yakından bakınca da implantlı gözler lensle beraber 3 katmandan oluşuyor gibi garip bir görüntü oluşuyor...
akşamları ve geceleri de görme zorluğu oluyor çünkü pupil boşluğu dar ve hiçbirşekilde esnemiyor....ve üstelik tam opak....lenslere veda diyip insanları yanıltmayalım çünkü çok ciddi bir karar...
görüş darlığı nedeniyle gözbebeğinin yani pupilin de deforme olduğunu biliyormuydunuz ? normalinde düzgün daire şeklinde olması gereken pupil oval şeklini alıyor veya simetrisini kaybediyor....
buyrun bu da size implant örneği....
Eki Görüntüle 334255
bu da gözden implant geri çıkarıldıktan sonra gözbebeğinin yani pupilin aldığı şekil...pupile dikkat edin düzgün yuvarlak olması gerekirken yana doğru uzayan bir oval şeklini almış...
Eki Görüntüle 334256
bu da başka bir implant..gözbebeğinin şeklinin deforme olduğunu rahatça anlayabilirsiniz...
Eki Görüntüle 334262
bu da implant gözden çıktıktan sonra pupilde oluşan deformasyon
Eki Görüntüle 334263
Eki Görüntüle 383983
kızlar ben de bugün fresh look turkuaz lens aldım, rengi çok hoşuma gitti ama çok hafif bulanıklık var görüşümde, bu neden kaynaklanıyo olabilir acaba :44:
1hafta icerisinde gozunuze oturur lensiniz yeni oldugundan kaynaklaniyor :)
çok teşekkür ederim, içime su serptiniz gerçekten bu arada rengi nasıl olmuş sizce? nişanlımın karşısına böyle çıkmadan önce fikir alayım istiyorum da
bende bousch lomb alıcam ama kararsız kaldım.... green ocean ve aqua arasında.. ama bu resımde grren guzel cıkmış.. aqua kötü.. bide hareli mi haresizmi alsam..
optima colors blue benimkide
mrb arkadaşlar lens almak istiyorum gözlerim koyu kahverengi ve çok iri gözlerim en rahat ve rengi en doğal gösteren marka hangisi ve renk önerileriniz nedir?hareli ve haresiz nasıl oluyor yardımınızı bekliyorum
dikkat çekcisi gün ışıgında nasıll aceba dogal mı?
Eki Görüntüle 381906 aynı lens farklı resim
Eki Görüntüle 381902 bunlarda benim diamond colors two serisi light blue
arkadaşlar kırmızı lens hakkında bılgısı olan var mı?
Arkadaşım arıyor ama bulamadı bende arastırıyorum bide fikrimin olmadıgı bı konu oldugundan pek yardımcı olamadım..sizin bildiğiniz lens markları var mı kırmızı olan veya siyah?
Yardm edersenız çok sevınıcem
lensleriniz gözlerinizde harika durmuş Doğal göz renginiz nedir acaba, orta kahverenginin üzerinde böyle duruyorsa ben de belki alırım diye düşünüyorum da... :44:
lensleriniz gözlerinizde harika durmuş doğal göz renginiz nedir acaba, orta kahverenginin üzerinde böyle duruyorsa ben de belki alırım diye düşünüyorum da... :44:
gözlerimin lensli ve lenssiz halini bu videodan izleyebilirsin, başka videolarda var yanlız reklam olur diye paylaşmıyorum
DİAMOND COLORS TWO & LİGHT BLUE