Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 384539
hayatımda ilk kez lens kullandım 15 dk sürmedi:)))
başlığı görünce paylaşmak istedim
pekı raınbow acık yesılı denedın mı
Merhaba arkadaşlar, lensler konusunda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyordum :) Benim gözlerim ela, yani şu fotograftaki rengi gözümün doğal rengi:
Eki Görüntüle 386698
Ama ben gözümü şu renge çevirmek istiyorum (photoshopta biraz yeşil ekledim gozume)
Eki Görüntüle 386697
aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat tek problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden![]()
tonu+doğallığı muhteşem olmuş. sana da çok yakışmış handegül. yıllardır yeşil ve gri tonlarını kullanıyorum. uzun zaman sonra mavi lens almaya karar verdim. bu lens orta kahve bir zeminde nasıl durur sence?
Topazio çok tatlı ve doğal durmuş güle güle kullanın![]()
Merhaba arkadaşlar, lensler konusunda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyordum :) Benim gözlerim ela, yani şu fotograftaki rengi gözümün doğal rengi:
Eki Görüntüle 386698
Ama ben gözümü şu renge çevirmek istiyorum (photoshopta biraz yeşil ekledim gozume)
Eki Görüntüle 386697
aklımda olan lensler freshlook colorblends. fakat tek problemim hareli mi yoksa haresiz mi alayim orda. Hangisi daha doğal durur sizce? Hangisiyle bu ikinci fotoğraftaki hale benzer gözüm? Teşekkürler şimdiden![]()
maviler yıllardır beklediğim en sevdiğim lensim Eki Görüntüle 390215 Eki Görüntüle 390214 Eki Görüntüle 390213 Eki Görüntüle 390212
hande lightblue diyorum ben çok şıklar güle güle kullann..
hande lightblue diyorum ben çok şıklar güle güle kullann..
Eki Görüntüle 381906 aynı lens farklı resim