- 24 Eylül 2007
- 160
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel marksı nedir?İlki flaşlı ikincisi flajsız
Bunların ismi Elegance.ayy harıkaaa sotille bu hangi lens
sindirellacım sen AQ giallo almıstın ondan memnun değil misin neden rainbowa geri dönmeyi düsündün:)ben de giallo icin Aq düsünüyorum da.Rainbow rahatsız diyeÇok güzel olmuş lensleriniz, kendi gözünüz gibi çok doğal... Güle güle kullanın :)
Ben en son 2 sene önce kullanmıştım rainbow kuruluk olmuştu gözümde çok ama bu sene forumda rainbow alan tüm arkadaşlar çok rahat olduğunu söylüyorlar, yapısında bir değişim mi yaptılar acaba? Ben de tekrar rainbowa dönmeyi düşünmeye başladım şu an :)
Güzel duruyor aslındaBunlarda benim 2015 hidrocharm mellerim bu kadar mi yapay olur ya eski seri cok guseldi bunlar lensim die bagirio
Çok güzel duruyor lens olduğunu anlıyorlar mı acaba?Amazon-yeşil lenslerim
Merhaba çok pardon yeni gördüm mesajı... Aq giallodan memnunum çok rahat özellikle ama giallo rengi gözümün rengini çok açtı yemyeşil yaptı (rainbow giallodan daha açık bir renk) güzel bir renk ama ben günlük kullanabileceğim göz rengimi biraz açıp bal rengi yapacak bir lens istiyordum o yüzden rainbow hazel'ı düşünmüştüm. Ama hala hassas gözlerde rahatsızlığa neden olduğunu duydum burda o yüzden vazgeçtim.sindirellacım sen AQ giallo almıstın ondan memnun değil misin neden rainbowa geri dönmeyi düsündün:)ben de giallo icin Aq düsünüyorum da.Rainbow rahatsız diye
Sakın almayın yeni mellerin eskisiyle alakası yok çok pişmanım boşa para verdimMerhaba bunlar da 2015 hidrocor quartzo rengi 1yil kullandım nerdeyse ama kimse gözlerin çok güzel demedi lensmi diye sordular gözlerinde açık kahverengi iki yil önce hidrocor mel aldım kimse anlamiyordu ve çok güzel gözlerin vs diyorlardı ama sanırım yeni seri meler değişmiş karar veremedim hidrocor mel ve yeni çıkan amber rengi ocre arasında kaldım tessekurler
Bunlar kahve rengi gozude aciyor mu giallo dediginiz renk???Merhaba çok pardon yeni gördüm mesajı... Aq giallodan memnunum çok rahat özellikle ama giallo rengi gözümün rengini çok açtı yemyeşil yaptı (rainbow giallodan daha açık bir renk) güzel bir renk ama ben günlük kullanabileceğim göz rengimi biraz açıp bal rengi yapacak bir lens istiyordum o yüzden rainbow hazel'ı düşünmüştüm. Ama hala hassas gözlerde rahatsızlığa neden olduğunu duydum burda o yüzden vazgeçtim.
Pardon foruma sık girmiyorum...Bunlar kahve rengi gozude aciyor mu giallo dediginiz renk???