Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giallo nasıl, doğal duruyor mu? çevrenizdekilerin tepkisi nasıl oluyor? lens olduğunu anlıyorlar mı?Eki Görüntüle 1918473 elegance giallo kızlar kahverengi goz ustune
giallo nasıl, doğal duruyor mu? çevrenizdekilerin tepkisi nasıl oluyor? lens olduğunu anlıyorlar mı?
cevabınız için teşekkür ederim.Daha dün aldım yani cevremdekilerin tepkisiyle karsilasmadim henuz ama sunu soyleyebilirim. Ben suana kadar hep elegance kullandim gercekten cok rahat bir lens ama diger renkleri gozumu cok cok acmadi,fotograflarda hic belli olmuyordu. Bunu taktigimda belirgin yesil guzel bir lens oldu. Ha lens oldugu belli oluyor bir solotica durusunda degil ama kesinlikle ben lensim diye bagirmiyor. Siyah goz kalemiyle belirgin dogal duruyor. Zaten haresiz kapta tamamen sari duran bir lens oldugundan o freshlook bombeli durusu yok. Fiyati 35 lira ve fiyatina gore rengini belli eden dogal bir lens diyebiliriz. Saclarim sari oldugundan da siritmiyor olabilir ama ben begendim isterseniz denemelisiniz bence ben memnun kaldim
0671 kodlu lens ne kadar doğal duruyor öyle. lens olduğunu söylemeseniz doğal göz rengi sanardım. markası neydi?Kendi göz rengim - Freshlook Mavi - Freshlook Yeşil - Freshlook Gri
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. peki çevrenizden nasıl tepki alıyorsunuz, lens olduğunu anlıyorlar mı yoksa anlamıyorlar mı?Freshlook hareli gri fataldanger
0695 olan en sonuncusunu beğendim ben de, doğal duruyor ve yeşil görünüyorBen teşekkür ederim :) Hayır anlamıyorlar, genelde hep olumlu tepkiler aldım. Denemeni tavsiye ederim fataldanger
insanlar lens olduğunu anlıyor mu?ilk ikisi gün ışığında, ikincisi ışıklı bir ortamda.
rainbow markası.