Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rengi çok güzelmiş
rengi çok güzelmiş
ya ne kadar doğal durmus harika bayıldım doğallığa gercekten cok yakısmıs.rahatlık olarak nasıl canım kuruma yapıyor mu?güle güle kullan.
ya ne kadar doğal durmus harika bayıldım doğallığa gercekten cok yakısmıs.rahatlık olarak nasıl canım kuruma yapıyor mu?güle güle kullan.
kızlarr ben de rainbow almak istiyorumm. ama giallo mu hazel mi alsam karar veremedim. yardım ediiinnn (
Çok güzel olmuş lensleriniz, kendi gözünüz gibi çok doğal... Güle güle kullanın :)
Valla bilemiyorum ki ben 2 sene önce solotica kullanmıştım. Cook rahatsızdı 1 günü geçiremiyordum. Rainbow ile 12 saat geçiriyorum neredeyse o kadar rahat ki:) belki bir değişim yapmışlardır belki de lensin çapı falan tam gözüme uygundur.Çok güzel olmuş lensleriniz, kendi gözünüz gibi çok doğal... Güle güle kullanın :)
Ben en son 2 sene önce kullanmıştım rainbow kuruluk olmuştu gözümde çok ama bu sene forumda rainbow alan tüm arkadaşlar çok rahat olduğunu söylüyorlar, yapısında bir değişim mi yaptılar acaba? Ben de tekrar rainbowa dönmeyi düşünmeye başladım şu an :)
Erkek arkadaşınız haklı gerçekten çok doğal durmuş lensler :) benim de şu an'a kadar gördüğüm en doğal lens rainbow giallo.Valla bilemiyorum ki ben 2 sene önce solotica kullanmıştım. Cook rahatsızdı 1 günü geçiremiyordum. Rainbow ile 12 saat geçiriyorum neredeyse o kadar rahat ki:) belki bir değişim yapmışlardır belki de lensin çapı falan tam gözüme uygundur.
Erkek arkadasım diyorki gözlerinin rengini bilmesem kendi gözün sanarım o derece doğal:)
Cok teşekkür ederim :)) inşallah sizde rahat edersiniz..Erkek arkadaşınız haklı gerçekten çok doğal durmuş lensler :) benim de şu an'a kadar gördüğüm en doğal lens rainbow giallo.
Rahat olması da çok iyi, daha önce rahat edemediğim için çok doğal bulsam da tekrar almaya çekiniyordum. Biraz daha bakayım, belki ben de sipariş veririm :)
Tekrar güle güle kullanın lenslerinizi :)
merhaba aq blue almayı ben de istiyorum ama resim cok karanlık aydınlıkta daha net bir resim koyabilir misiniz?cok sevinirim simdidrn tesekkürler:):)ela gözümde AQ mavi lenslerim
Aşırı yapay bir renk..NC topazio son seri ben beğendim