- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
Teşekkürler cnm :) Aslında o kadar koyu değil, daha parlak. Fotoğrafta öyle çıkmış..cok yakısmıslar:)rengi flashsız cekimde koyu mu duruyor ben koyu istiyorum da:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler cnm :) Aslında o kadar koyu değil, daha parlak. Fotoğrafta öyle çıkmış..cok yakısmıslar:)rengi flashsız cekimde koyu mu duruyor ben koyu istiyorum da:)
orta koyulukta ozaman:)bir gri bide mavi siparis vericem bende:)Teşekkürler cnm :) Aslında o kadar koyu değil, daha parlak. Fotoğrafta öyle çıkmış..
Aynen öyle, ortam ışığına göre de renk değiştiriyor. Benin gözüm orta kahve, genelde açık mavi gri arası duruyo ve çevremdekiler çok yakıştırdı tavsiye ederimorta koyulukta ozaman:)bir gri bide mavi siparis vericem bende:)
tamam canım tesekkürler tavsiyen icin evet yakısmıs gercektenAynen öyle, ortam ışığına göre de renk değiştiriyor. Benin gözüm orta kahve, genelde açık mavi gri arası duruyo ve çevremdekiler çok yakıştırdı tavsiye ederim
Çok teşekkürler cnm, bu arada yeri değil ama Solotica kullandın mı, önerir misin?tamam canım tesekkürler tavsiyen icin evet yakısmıs gercekten
evet kullandım canım öneririm renkleri cok doğal damarsızÇok teşekkürler cnm, bu arada yeri değil ama Solotica kullandın mı, önerir misin?
solotica en iyisi doğalı renk olarak bende mel var griyi de solotica almak isterdim ama meli daha yeni aldım cok pahalı olduğu icin ikinci rengi griyi yani uygun fiyatlı bisey alıcam o da freshlook olcak sanırım:)Çok teşekkürler cnm, bu arada yeri değil ama Solotica kullandın mı, önerir misin?
Ben de freshlookun süresi dolunca quartzo almayı düşünüyorum, tabii daha beğendiğim başka renkler de var mel ve topazio gibi ama onları sonra alcam kısmetse :)solotica en iyisi doğalı renk olarak bende mel var griyi de solotica almak isterdim ama meli daha yeni aldım cok pahalı olduğu icin ikinci rengi griyi yani uygun fiyatlı bisey alıcam o da freshlook olcak sanırım:)
memnun kalacağına eminim ben önceden freshlook da kullanmıstım kıyaslanamaz bile soloticayla ben mel aldım renk olarak cok güzel cok canlı ve doğal:)tavsiye ederim canım:)Ben de freshlookun süresi dolunca quartzo almayı düşünüyorum, tabii daha beğendiğim başka renkler de var mel ve topazio gibi ama onları sonra alcam kısmetse :)
Herkes öyle diyo zaten cnm yorumları okudum, ama bi endişem var BC değerimle ilgili, dr 8.4-8.6 arası lens al dedi ama Solotica 8.7.. Benim gözüme oturur mu ki acaba?memnun kalacağına eminim ben önceden freshlook da kullanmıstım kıyaslanamaz bile soloticayla ben mel aldım renk olarak cok güzel cok canlı ve doğal:)tavsiye ederim canım:)
benim de seffaf lenslerim 8.6 ben 7 yıldır 8.6 kullanıyorum hep solotica 8.7 olmasına rağmen uyum sağladı kayma falan olmuyor yani gerci ben daha 2 yada 3 defa taktım göz kuruluğum olduğu icin uzun vadeli kullanmadm daha canımHerkes öyle diyo zaten cnm yorumları okudum, ama bi endişem var BC değerimle ilgili, dr 8.4-8.6 arası lens al dedi ama Solotica 8.7.. Benim gözüme oturur mu ki acaba?
Freshlook da 8.6 ve kayma yapmıyo, rahat kullanıyorum. O zaman solotica da rahat olur :)benim de seffaf lenslerim 8.6 ben 7 yıldır 8.6 kullanıyorum hep solotica 8.7 olmasına rağmen uyum sağladı kayma falan olmuyor yani gerci ben daha 2 yada 3 defa taktım göz kuruluğum olduğu icin uzun vadeli kullanmadm daha canım
ben de 8.6 kullanan biri olarak 8.7 de sorun yasamadım canım quartzo mu düsünüyorsun?Freshlook da 8.6 ve kayma yapmıyo, rahat kullanıyorum. O zaman solotica da rahat olur :)
Evet cnm ilk onu almak istiyorum, sonra da diğerlerine bakcam :)ben de 8.6 kullanan biri olarak 8.7 de sorun yasamadım canım quartzo mu düsünüyorsun?
alınca resim eklersin artık:)Evet cnm ilk onu almak istiyorum, sonra da diğerlerine bakcam :)
Tabii ki ama Solotica foto paylaşımı konusunaalınca resim eklersin artık:)
evet benim de o konuda mellerimin resimleri var bakabilirsin istersen:)Tabii ki ama Solotica foto paylaşımı konusuna
Aa süper hemen bakıyorum :)evet benim de o konuda mellerimin resimleri var bakabilirsin istersen:)
oooo mükemmmel markası nedir?Bunlarda benim gri lenslerimm bugün aldım:)
Eki Görüntüle 1456992