- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
Gerçekten çok doğallar çok beğendimbenim solicita gold maviler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok doğallar çok beğendimbenim solicita gold maviler
cok yakısmıs mavi lensleriniz:)freahlook gri almıstm ben de rahat edemedim.Eki Görüntüle 1576409 Eki Görüntüle 1576408
Freshlook hareli mavi kullanmıştım, ama benim sol gözümde batma yaptı daha önce de aynı markadan kullanmıştım o zaman da yine sol gözümde batma olmuştu (sanırım benim sol gözde bir sorun var), bu ara yeniden lens almayı düşünüyorum ama faklı marka alacağım, onu araştırırken kendimi burada buldum :)
Bence hareli lensler daha güzel,haresizler silik gösteriyor gözleri:)Arkadaşlar hareli ve haresiz farkı nedir . Hangisi daha natural duruyor
cok yakısmıs,cok doğal görünüyor:)Eki Görüntüle 1575909
Eki Görüntüle 1575910
Bunlarda benim lensli halim, ben denemek icin aylık almıstm freshlook yesil lens
Peki hangi marka? Gözlerim kahve rengi. Tavsiyen var mı cnmBence hareli lensler daha güzel,haresizler silik gösteriyor gözleri:)
Arkadaşlar solotica hidrocor mel satıyorum bugün geldi lensim ablam kullanıcaktı hamile oldugu için kullanamadı sol göz bir kere denenmiştir sağ göz hiç kutusundan çıkartılmamıştır yanında souflon solisyon ile birlikte satışa sunuyoruz alıcı var ise fiyatta anlaşabiliriz :)
cok yakısmıs mavi lensleriniz:)freahlook gri almıstm ben de rahat edemedim.
Bizde tam olarak bilmiyoruz fakat anne karnında ki çocugu vücuduna degen giren herşey etkiliyormuş ablam da korktu çocuga bir şey olur diye kullanamadı rengi de çok hoş 1 yıllık oldugu için takamıycak malesef :/Hamileyken lens kullanılmıyor mu? bunu duymamıştım, iyi olduğu öğrendiğim :)
Forumda desio lensler baslığı var okypete nin actığı bir topic oradaki lensleri inceleyebilirsin canım.Resimleri de var güzel görünüyor oldukca da rahat olduğunu söylüyor kullanan arkadaslar.BeğenmeZsen baska marka bakarız:)Peki hangi marka? Gözlerim kahve rengi. Tavsiyen var mı cnm
cok yakısmıs,cok doğal görünüyor:)
sitemizde 2ci el lens satışı,takas ve alışı yasaktır. ceza sebebidir.Arkadaşlar solotica hidrocor mel satıyorum bugün geldi lensim ablam kullanıcaktı hamile oldugu için kullanamadı sol göz bir kere denenmiştir sağ göz hiç kutusundan çıkartılmamıştır yanında souflon solisyon ile birlikte satışa sunuyoruz alıcı var ise fiyatta anlaşabiliriz :)
kullanıyorum. ve çok rahat. 2ci smokey grayi ısmarladım ve geldi. yedekledim kısaca:)millet kendi fözüm sanıyor dışarda. o kadar doğal bir mavi tonu oldu bendeForumda desio lensler baslığı var okypete nin actığı bir topic oradaki lensleri inceleyebilirsin canım.Resimleri de var güzel görünüyor oldukca da rahat olduğunu söylüyor kullanan arkadaslar.BeğenmeZsen baska marka bakarız:)
Rahat olması harika:)ozaman en yakın zamanda ben de alacağım:)güle güle kullanın:)kullanıyorum. ve çok rahat. 2ci smokey grayi ısmarladım ve geldi. yedekledim kısaca:)millet kendi fözüm sanıyor dışarda. o kadar doğal bir mavi tonu oldu bende
Eki Görüntüle 1576475 bu da aynı markanın hareli grisi rengi cok beğenmeme rağmen hic rahat olmadıkları icin sadece bir defa kullanabildim