- 11 Ocak 2009
- 162
- 7
oooo mükemmmel markası nedir?
Teşekkür ederim:) -bausch&lomb natural look gray- markası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo mükemmmel markası nedir?
hadi ya b&l bukadar güzel miymis ben solotica hidrocharm graphite sandm cok cok benziyor rengi cok güzelmis aklımda bulunsun:):)bu yıllık seri oluyor değil mi?Teşekkür ederim:) -bausch&lomb natural look gray- markası
lens kabında duruş fotosunu da ekleyebilir misiniz acaba, gözünüzde çok güzel doğal durmuş ama bazen yanıltıcı olabiliyor.Teşekkür ederim:) -bausch&lomb natural look gray- markası
hadi ya b&l bukadar güzel miymis ben solotica hidrocharm graphite sandm cok cok benziyor rengi cok güzelmis aklımda bulunsun:):)bu yıllık seri oluyor değil mi?
lens kabında duruş fotosunu da ekleyebilir misiniz acaba, gözünüzde çok güzel doğal durmuş ama bazen yanıltıcı olabiliyor.
ne marka olursa olsun bütün lensler zaten yakından belli oluyor hicbiri gercek göz gibi değil ben zaten doğallığını takmıyorum sonucta herkes kendi göz rengimizi biliyor,lensi bir aksesuar gibi görüyorum:)bu renk de cok güzelmis cok yakısmıs mutlaka bir tane edineceğim:)ben de suan freshlook gri kullanıyorum süresi bitince alırım artık:)Evet yıllık seri görenler hep yakıştığını söyledi doğal duruyomuş ama tabi çok yakından bakılınca lens olduğu anlaşılıyor:) teşekkür ederim tekrar
evet teşekkür ederim. damarlı ve kalın hareli bende çok kötü duruyor. beğenmiyorum hiç.sizde o kadar kötü durmamış. tabii ki bütün lenslerde bi yapaylık var ama doğala yakın duranları tercih ediyoruz öyle değil mi?Bu da kabında duruş fotosu damarlı bi lens görenler yakıştığını söyledi açıkcası ben de lenslerden çok anlayan biri değilim internetten sipariş ettim
çok güzel ben de bundan 2 kutu kullandım.Çorbada benim de tuzum bulunsun dedim Freshlook Hareli sterling gray yani gümüş grisi, flaşlı ve flaşsız olarak :)
Eki Görüntüle 1403670 Eki Görüntüle 1403671
Eki Görüntüle 1082966 >>>Doğal göz rengim
Eki Görüntüle 1082974 >>>Freshlook zümrüt yeşili, gün ışığında
Eki Görüntüle 1082977 >>>Freshlook zümrüt yeşili, gün ışığında ve flaşlı[/QUOT
canim fotolarda cok guzel cikmis ama gercektede boylemi almak arasinda kaldim
benim gözlerim acık kahve bende de korkunc oldu asla kullanamadım,kötü bir renk ciğ ve yapay.gözleri cok koyu kahve olanlara solotica hidrocor meli hic önermiyorum tam bi hayal kirikliigi bos bakislar balik gözü gibi farksiz
aynen öyle herkesin tepkisi ne kadar bos bakiyosn oldu donuk bi renk para bosa gitti ona yaniyorum suanbenim gözlerim acık kahve bende de korkunc oldu asla kullanamadım,kötü bir renk ciğ ve yapay.