Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel durmuş. doğal hemde. güle güle kullanınBunlarda benim Solotica quartzolarim
Eki Görüntüle 1270592 Benimkiler tanita tikaram sarı göz rengim siyaha yakın kahve
Çok rahatlar ben memnunum internetten bi siteden almıştım kimse lens olduğunu anlamıyor çok doğal ama koyu renk gözde koyu duruyor bal rengi ya da açık kahve gözde daha hoş dururnerden aldınız peki bende düşünüyorumda birde kullanımı rahatmı
çok güzelmiş gerçekten. orjinal göz renginiz açık renk mi?bakalım hangi marka ve renkler çok yakışmış?kaydirigubbakcemile5
bayıldım cok güzel durmus yakısmıs cokk tam istediğim renk canım fikir oldu bana da tesekkür ederim unutmadın paylastın:):)Rainbow Elite Line Grey.
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem karar vermende ne mutlu :)bayıldım cok güzel durmus yakısmıs cokk tam istediğim renk canım fikir oldu bana da tesekkür ederim unutmadın paylastın:):)
Rainbow Elite Line Grey.
Canım maviye mi çalıyor grisi bende gei lens bakıyorum da
Bir lens bu kadar mı doğal durur Çok yakışmış çok solotica hidrocor mellerim bu gün ısığındaki cekimEki Görüntüle 1366499 Eki Görüntüle 1366502 bunlar da aksam ve flassızEki Görüntüle 1366504 Eki Görüntüle 1366505
cok tesekkür ederim bende rengini cok beğendim sana da tavsiye ederim ama cok rahat değil iste malesef simdi de gri alcam senin rainbow grileri cok beğendim ama göz ölcüme uymuyor bc si uyuyor ama dia rainbow da 14.00sanırım, benim gözlerim 14.50.göz ölcüme uygun sadece b&l natural look var yıllık seri yani,almısken bu sefer enazından rahat bi kens olsuny gri rengi nasıl acaba fikrin var mı canım?Bir lens bu kadar mı doğal durur Çok yakışmış çok