Hidrocor mel lenslerim:)bir fikirde benden...Eki Görüntüle 720492
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hidrocor mel lenslerim:)bir fikirde benden...Eki Görüntüle 720492
Merhaba
Çok beğendiim resimde lensin rengini fakat çok yakın değil doğallık konusunda nasıl duruyor yakından bakınca falan birde hangi serisi bu
soloticanın benim de düşündüğüm bir renk quartzo bilgilendirirsen çok sevinirim.
benim gözüm ela olduğu için bana tam oturmadı hep yeşil kullandığım için sanırım alışamadım bu natural colors bide numaralı olduğu için 250ye aldım keşke diyorum mel alsaydım seninde eğer gözün açık ela gibiyse bu renge hiç girme alırsan eğer mavi gibi istiyorum dersen hidrocor ice falan dene istersen onunda resmi var atabilirim ama ben şu an elegance giallo kullanıyorum rengi harika kimse anlamıyor ama hiç rahat değil bu arada natural colors hareli olduğu için ben pek sevmedim
Anladım ama yanılmıyosam quarzto da yeşil ağırlıklıydı. Benim gözlerim elanın koyusu. Sanırım seninkiler daha açık. Herkes hareli
daha doğal diyor ama damarları rahatsız etti senide sanırım. Ben de daha mavi tonlarını seviyorum Zahmet olmazsa hidrocor ıce
resmini atabilirsen iyi olur benim içinde. Hani çok açıkta dursun istemem çok koyu da ıce rengini lens kabının içinde çekersen daha
iyi anlayabilrim. Teşekkürler ilgin için..