Kontakt Lens Lensli Gözlerimizin resimlerini paylaşalım mı?

Aylıkların çapı daha büyük tatlım, ondandır belki de.. Yıllıkların çapı 14.2, ben çok rahat ettim o konuda, hiç sıkıntı olmadı.. (;
Seninki fazla flashtan daha farklı gibi gelmiş doğru, kendiminkileri kestim benimkiler de öyle durdu.. :-)

Eki Görüntüle 689953 Eki Görüntüle 689954

2.si dışarıda gündüz ışığında.. (;
Zeytin yeşili gibi duruyor di mi, herkes çok beğeniyor o rengi.. :-)

Aynen çok güzel durmuşş albümüme eklicem biraz daha uzaktan göz rengimi bakarsın canım :) Gün ışığında göz rengim daha açık duruyor mavi yeşil arası gibi ama normalde seninkiler gibi çok hoş bi renk memnunum lenslerimden :KK16:

$10.jpg

Geçen sene kullandığım lens yanılmıyorsam gri diye geçiyordu :)

Elegance 3 ton gri lenslerim elime ulaştı.Yalnız ilk takma çok zor oldu.Şuanda da pek rahat değilim batma ve kayma var ilk kez lens kulanıyorum normal mi bu durum anlayamadımm.Çok doğal olduğunu söylediler ama sizce nasıl :26:Eki Görüntüle 688923 Eki Görüntüle 688924 İlki çok yakın gözümü çektim diğeri uzaktan çekilen fotodan gözümü kırpıp koydum :KK1:

gayet güzel görünüyor, flashsız daha doğal duruyordur zaten,güle güle kullan canım :KK76:

gayet güzel görünüyor, flashsız daha doğal duruyordur zaten,güle güle kullan canım :KK76:

Çok teşekkür ederim albümümde gün ışığında normal çekim var bakabilirsin istersen canım :KK16:

Elegance 3 ton gri lenslerim elime ulaştı.Yalnız ilk takma çok zor oldu.Şuanda da pek rahat değilim batma ve kayma var ilk kez lens kulanıyorum normal mi bu durum anlayamadımm.Çok doğal olduğunu söylediler ama sizce nasıl :26:Eki Görüntüle 688923 Eki Görüntüle 688924 İlki çok yakın gözümü çektim diğeri uzaktan çekilen fotodan gözümü kırpıp koydum :KK1:
griden çok yeşil gibi durmuş. böyle gözler var. çok severim bu tonu. menevişli bir göz olmuş. yakışmış güzel gözlerine canım.. güle güle kullan.

griden çok yeşil gibi durmuş. böyle gözler var. çok severim bu tonu. menevişli bir göz olmuş. yakışmış güzel gözlerine canım.. güle güle kullan.

Evet her gören çok doğal durduğunu söyledi memnunum lenslerimden şimdi başka bi tonuna daha göz diktim :KK1: teşekkür ederim canım :KK16:

biride düşünememiş,yeni üye olanların msj kotalarını rahatça,kimseyi rahatsız etmeden doldurabileceği bir konu yeri açmayı =) ben böyle sayfanızda doldurmaya çalışıyorum ama kusuruma bakmayın artık :KK70: konu sahibinin affına sığınıyorum :KK42:

biride düşünememiş,yeni üye olanların msj kotalarını rahatça,kimseyi rahatsız etmeden doldurabileceği bir konu yeri açmayı =) ben böyle sayfanızda doldurmaya çalışıyorum ama kusuruma bakmayın artık :KK70: konu sahibinin affına sığınıyorum :KK42:

kotayı doldurmak için açılan başlıklar var, oralara yazabilirsiniz.

X