- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıllık numaralı şeffaf lens kullanıcısı olarak ilk kez renkli ve numaralı lens aldım.
Eki Görüntüle 602659 Eki Görüntüle 602660 Eki Görüntüle 602658
lensinizin markası nedir, öğrenebilir miyim?
Selam canım biraz geç gördüm kusura bakma. Ben bir tıp merkezinde göz bölümünde çalışıyorum anlaşmalı oldugumuz bir gözlükçü optık var lensleri ondan siperiş ettim. 3 aylık 60 70 gibi bir şeydi. lens tabakası sarı hareleri yok takınca öz göz renginin açıyo yeşil yapıyo ve çok doğal duruyo. Almakta kararlı olursan özelden mesaj atarsan ulaştırmanın bi çaresını bulabılırım belkı hoscakal.Merhaba. Lensleriniz gerçten çok güzel ve doğal duruyor. Bikaç resim daha ekler misiniz? Nette araştırdım ama bahsettiğiniz marka ve renkle ilgili hiç bilgi bulamadım nerden aldınız? Bir de len kabındaki rengini de resim gönderirseniz çok mutlu olurum. Tam istediğim renk bunlar ve dediğiniz gibi ela göZlerim
arkadasim batmami oldu ??? Ben ilk takmaya basladigimda oyle olmustu ama memnunum telefonumdan resim aktarmak istiyorum yapamiyorum sinir oldum resmimi gostericemben RainBow lensını aldım gözlerımı cok acıttı hıc memnun kalmadım :S
sitede arzu hanım (vetman10) diye bir bayan var ben daha önce solotica lenslerimi ondan almıştım. Sitedeki bir çok kişide ondan alır.solotıca lens neredn ve nasıl alabılırm ???
biliyorum satan çok yer var ama hiçbirinde stok yok bu arada markası ne olursa olsun internetten lens alırken stokta var yazsa bile mutlaka telefonla arayıp stok sorun.yada kapıda ödeme seçeneğini tercih edin.böylece stok olmasa bile hiçbi kaybınız olmaz.İnternete amazon renkli lens yazınca satan firmalar çıkıyor..Sizin istediğinizden farklı mı bilmiyorum..