bu lensler tanika tikaram grilerle tıpkısının aynısı bende tanika kullanıyorumda ya tıpatıp bu kadar olur ancak :CüvCüv:
yakından gün ışığında çekersen rengini daha net görebiliriz.rainbowla pupil boşluğu aynı . bunuda tekrar ekleyim.gözlerime taktığımda bilhassa ona dikkat ettim. benim için çok önemli bir ayrıntıydı çünkü...
işte ben buna katılamayacagım.rainbowlar kaliteli lensler degil,hangi doktora danıstıysam aldıgım cevap aynı oldu.en son diamondslarımı gosterdim ince tabakasına ve gecirgenligine tam not verdiler.o yuzden bu paraya degmez diye dusunmemelisin tatlımtatlısım cekerim tabi =) guneste rainbow yesili cek demıstı unuttum =( yrna koyarım
cnm benim zamanında rainbow maviside denemıstim arada ufakta tefekte olsa farklılıklar var rainbowla =) o kadar paraya deymez rainbowla biribirine benziyor diyede dusunebilrsin haklısında boyle dusunmekte bi an gozum dondu benim aldım işte su an olsa alır mıydım almazdım tabi...a.s
bunun markası nedir peki?
rainbow gialloya benzetim ben..
yanlız bu çok daha doğal durmuş..
işte ben buna katılamayacagım.rainbowlar kaliteli lensler degil,hangi doktora danıstıysam aldıgım cevap aynı oldu.en son diamondslarımı gosterdim ince tabakasına ve gecirgenligine tam not verdiler.o yuzden bu paraya degmez diye dusunmemelisin tatlım
tatlım cok gzuel bir lens aldın.en onemlisi deneyerek aldın.parasınıda cebinden verdin kim ne karısır yahu kaydirigubbakcemile5tatlım benim zaten seninlede konusmustuk ben alırken cok begendigim için aldım hatta sana bu kadar dogal durabilcek baska bi mavi bulamam demıstım =) cevremdekı insanlar duyunca fiyatını bi lense bu kadar para verilir mı ne yaptın sen diyip cıkısmaları cok canımı sıktı ve halen canımı cok sıkıyor o yuzden oyle dedim =)
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Hepinize merhabalar...Ben de lens kullanmayı sevenlerdenim.Daha önce freshlookun hareli yeşilini kullanıyordum ve solüsyon olarak da Renu ile rahattım.Yeni lensim b&l amazon yeşili.Ama iki gündür takıyorum ve gözlerimde batma yapıyor.Bir de sağ gözümdeki lens kayıyor.Aldığım yere danıştığımda solüsyonun lens ile uyumsuzluğundan olabileceğini söyledi.b&l kullanan arkadaşlara sesleniyorum:Lütfen bu lens ile hangi marka solüsyon uyum sağlıyor bana yazabilir misiniz?Teşekkürler...
rainbow grimi bunlar???????
slm arkadaslar bende ılk defa lens alacagım freshlook ve harelı alacagım (freshlook colorblends) KESIN ancak renk konusu hala netlesmedı
1- pure hazel (saf ela)
2-gri
3- yeşil
kendi gözlerim koyu kahverengi dogal dursun birazda yesıl tonlarında olsun ama ıddalı olmasın ole kedı gozu gıbı cok uzaklardan falan farkedılsın ıstemıyorum ama yardımlar tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?