evet bende baktım almadan once,tekinin fiyatı o.1 yıllık evet.rainbowlar icin hastanemdeki doktorların hicbiri ok vermiyor bilgine tatlım,diamond lensler 1 yıllık mı ? bir sitede baktım 300 ytl ve 1 yıllık yazıyordu. Tanesimi acaba? Bende karar veremedim kızlar yardım edin. Rainbow alıcaktım ondanda caydım sanırım
tatlım lenslerin cok guzelmıs =)
peki canım doktorların onayladıgı tek diamonds mı ? Ben 2-3 yıl fresh look kullandım ama cahillikti o. Rainbowlar freshlooktan iyimidr peki
ya arkadaşlar ben 3 aylık lensımı yaklasık 3 ay önce aldım:) ama toplam baksanız aralıklarla 20-25kere felan kullanmısımdır yada kullanmamısımdır.herzamanda yeni solüsyonuyla muhafaza ederim. nezaman ömrü dolcak bunların.bir ara şey duymustum 3aylık lensleri az kullanırsan 5-6ayda idare eder demıslerdi.gercı suan 3ay dolduğu halde batma kaşınma yapmıyor. napıyım yaa bisorun yaratır mı?
hayır canım ne alaka.sorayım bugun birkacinapeki canım doktorların onayladıgı tek diamonds mı ? Ben 2-3 yıl fresh look kullandım ama cahillikti o. Rainbowlar freshlooktan iyimidr peki
ya arkadaşlar ben 3 aylık lensımı yaklasık 3 ay önce aldım:) ama toplam baksanız aralıklarla 20-25kere felan kullanmısımdır yada kullanmamısımdır.herzamanda yeni solüsyonuyla muhafaza ederim. nezaman ömrü dolcak bunların.bir ara şey duymustum 3aylık lensleri az kullanırsan 5-6ayda idare eder demıslerdi.gercı suan 3ay dolduğu halde batma kaşınma yapmıyor. napıyım yaa bisorun yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?