tatlım evet dedigin gibi rengi çam agacı yesili rengine benziyor .... vallaha cnm gözün kahverengisiyle lensin yeşili inanılmaz kaynasıyor cnm bu lensi alırken fıstık yesili ve dark green arasında kararsız kalmıstım cunku 2 side inanılmaz dogal durmustu erkek arkadasım dark green begenince bu aldım .... iikıde almıssım suresi bitse bile tekrardan alıcagım fovorı lensim oldu a.s cnm yrna aydınlıkta fot cekerim ...
peki arkadasım deneyebiliryormusun gidip aldgın yerde ?
tatlım evet bende o fot hatırlıyorum gercekten cok hos durmus o arkadasta Bende senin gibi durasoft cok merak ediyorum hiç denemedim bugune kadar Durasoftların capı 14.50 yanılmıyorsam... Çapı 14.00 daha buyuk olanlar bana olmuyor ne yazık kı :roflol:
bende senin gibi mavi tonları aradım durdum surekli ama artık vazgectim maviden arada sırada mavis olmak ıstedigimde diamond bluelarımı takıyorum ama cok cok nadir tabi ...genelde rainbow dark green kullanıyorum
merak ettigim tek lens markası illisions burada testerı hiç bulamadım soft serisi guzel gibi duruyor=)
a.s kızlar bende maviş olmak istedigimde diamond lıght blue kullanıyorum =) kızlar goz rengine gozbebegine pupıl bosluguna gore her gozde durus sekilli farklı oluyor =)
sende diamond light bluelar nasıl duruyor . merak ettim. rainbow dark greeni çekeceksin ya birde onları da çekip koyarsan sevinirim..
Diamond Light Blue mu lensler? Gri gibi görünüyor, daha net, yakından bir resim koyabilir misin?
raimbowla aynı bunlar :)
Durasoftların dokusu freshlooklarla birebir aynı....merak eden arkadaşlara söyleyeyim...
freshlook dokusunu beğenmiyorsanız bunu da beğenmezsiniz....2 si de aynı firmanın malı...
tek farkı aylık olanının adı freshlook....yıllık olanının adı durasoft....farklı isimler insanı yanıltıyor
tıpkı amazon la sophistic in aynı olup birinin aylık diğerinin yıllık olması gibi....
çok güzel fakat pupil boşluğu dikkatimi çekti.ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0397zz9.jpg
bunlar diamonds bluelarım =)
bunun markası nedir peki?[/IMG]
arkadaşlar buda benim fıstık yeşili lenslerim nasıl duruyolar sizce???
ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0397zz9.jpg
bunlar diamonds bluelarım =)
sekerler fot makinesinde cok degisik cıkıyor renkler saclarım kızıl gibi cıkmıs aslında kumralım =)rengi mavi griyle alakası bile yok evet pupıl boslugu biraz genis ama rainbow kadar deil =) bi de belli belirsiz cercevesi var =) daliaha cok daha yakısmıs benimkısıde idare eder işte =)
eger alıcak onlar varsa testerini fln istetsin ben oyle yapmıstım sonra almıstım cunku her gozde farklı duruyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?