arkadaşlar aranızda numaralı renkli yıllık lens kullanan varmı??????????????????????????????????
makyaj topiğine de koymuştum belki görmeyenler olmuştur bir eşy sormak için ekledim.lensi ilk taktığım zamanlarda çok emanet duruodu git gide göze daha mı çok oturuyo ?
nil_oz ben gözlükçüye gittim de hem numaralı hem renkli yıllık lensler hiç üretilmiyo dedi hiç çıkarmıyon demi gözünden ? hangi marka kullanıyorsun canım ve fiyatını öğrenebilir miyim bu tür lenslerin var olduguna çok ama çok sevindim kullandıgını söylediğin için teşekkürederim.
yanlış bilgi... ben hem numaralı hem renkli hemde yıllık lens kullanıyorum yıllardır. her markanın hemen hemen numaralısı var....
hangi marka kullanıyosun ve ne kadar fiyata aldın canım+memnunmusun lenslerinden?
demotyh bu lensler ne marka tam olaram rengini yıllıkmı aylık mı ve numaralımı öğrenebilirmiyim esas göz rengin ne birde?bu sorularımı yanıtlarsan sevinirim canım.
Arkadaşlar ortlama bi lensin fiyatı ne kadardr?
nil_oz ben gözlükçüye gittim de hem numaralı hem renkli yıllık lensler hiç üretilmiyo dedi hiç çıkarmıyon demi gözünden ? hangi marka kullanıyorsun canım ve fiyatını öğrenebilir miyim bu tür lenslerin var olduguna çok ama çok sevindim kullandıgını söylediğin için teşekkürederim.
rica ederim canım. .öyle bir şey mümkün olamaz sanmıyorum.. heryerde lens satılıyor..
ben numaralı yıllık alıyorum. miyop 2 benim.. Bauschlomb aldım ilk seferde renkli istedim.. lens kullanmak zordur önce şeffaf al dene dediler bana bende yok yapabilirmi dedim:)) ilk seferde renkli yıllık bausch lomb aldım . koyu yeşil(darkgreen) istersen resim koyarım
sonra hep aynı marka aldım.. grey(gri) ve green amazon (amazon yeşili) sorunlar yaşadım ama memnunum başka marka denemek istemedim en iyisi bu diye düşündüm. istersen resimlerden koyabilirim . göz rengim kahve bu arada.seninde o renkse önerebilceklerim var..
canım resmini merakla bekliyorum
canım internetten mp3 olarak indirdim...bütün gün dinliyorum site adı vermek yasak o yüzden veremiyorum..
ama googlea telkin mp3 yazıp aratırsan çıkacaktır hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?