kızlar bende rainbow dark green var fot larını koymustum =) gunluk hayatta kımse lens oldugunu fark etmıyor cok cok cok koyu =( rainbow fostık yesili alıcam belki biraz goz rengimde acma yapar =)=)
bu arada siyah i bişiy dicem cnm sana..bu eskşehirde rainbow satan yer varmı varsa neresi biliyomusun??fisfisfis
Fazla yerde satılmıyor ben bi kaç yere sordum yok dediler ama 2-3 yerde denk gelmişti isimlerini hatırlamıyorum..Ama doktorlar caddesindeki optikçilerde mevcut orlardan alırsan iyi olur a.s.
xchenn'cim rainbow'un kendi sitesini arayarak istediğin her bilgiyi alabilirsin, eskişehirde deneyebileceğin bir yer varsa mutlaka söylerler. Kendi sitesi techlens canım. Eğer hayatında ilk defa lens kullanacaksın zaten sana takıp çıkartmasınıda birilerinin göstermesi gerekir, imkanın varsa doktor kontrolünde alman en iyisi.
Güneşcim dark greenler biraz koyu ama çok doğallar. Bende giallo alırken aklım dark greenlerde kalmıştı, çok hoşuma gitmişti ama yanımdakiler hiç belli olmadı deyince giallo aldım. Bu arada benim gözlerin senden daha koyu, siyaha yakın. Sende daha belli olacaktır.
arkadaşlar bişey sorcam internetteki sitelerde lensler neden bu kadar ucuz normal piyasaya göre yarı yarıyaaa anlamadım
bence grı lensler mavilerden daha dogal duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?