bu arada rengi mrk eden varsa çıkarmadan göstereyim arkadaşlarr?? VArmı
arkadaşlar geri döndüm:S:S yaaaaaa AĞlamak istiyorummm :S sonunda amazon yeşili B&l kavuştum ama sorun var! takamıyorum takıyorum batıyor dayanamıyorum... niye batarki anlamıyorum?? yeni lente sorun olabilirmiii ?? gzümde sorunvar die antibiyotik kullanıyorum 3gündür.. o da geçmiştir. . ozmn sorun ne çapımı büyük de batıoo yardım lütfen
b&l dark grenn lenslerimm doğal duruyor bence iddialı deil insanlar lens taktığımı anlamıyor bu arada gözlerim açık kahverengi
[/IMG]
kimse bana yardımcı olmıcak mı..burayı cok sevmiştim halbukiisenağlama
cok sagol cvpladıgın için. off eskişehirde olmaması üzücü ya cogu vaktim Eskişehirde..nese artık bursaya denenen bi yer olmasada rainbow olsun hiç düşünmeden alırım gibime geliyo:jeyyar: ya ilk defa kullanıcam şöle güzel bişiy olsun istiyorum bencede sende dene bakalım sonuc ne olcak
Mrb..Bursayı bilmiyorum ama Eskişehirde lens deneyebileceğin bir yer maalesef yok çünkü ben lenslerimi Eskişehirden alıyorum ve öyle bir lüksüm olmadı bu zamana kadar..Ancak İstanbul da felan o da bazı yerlerde..Freshlooklar rahat lensler ama rainbow a göre damarlı..Rainbowlar güzel lens en azından ben beğeniyorum bir çok kişide beğeniyor bundan sonraki lensimi rainbow almayı düşünüyorum solotica almazsam eğer...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?