yabancı siteden bulduğum......
Bu fantasy line dark greenmiş..renk canlı fakat çok yapay geldi bu resimde...fotodan mı kaynaklı bilemiyorum...elite in dark greeni bu kadar cart değildir umarım...fantasyler daha cart oluyo genelde...
trafik lambasının yeşili gibi bu :1shok:
b&l gri kullanan var mı ben genelde b&l kullandığım için başka markalar nasıl bilemiyorum
b&l grı lensim.gordugunuz gıbı bıraz damarlı.ama yınede fena degil.
b&l grı lensim.gordugunuz gıbı bıraz damarlı.ama yınede fena degil.
b&l gri kullanan var mı ben genelde b&l kullandığım için başka markalar nasıl bilemiyorum
ben mavisini kullandım tatlim hareli olanlardan pek bilgim yok lens konusunda arkadaşımındı ama fotoyu koymayı becerebilirsem eklerim lensleri canım
daliah arkadaşım lenslerin gayet ıyı gorunuyor ancak belirsiz gerçektende. bende damarsız bır lens arıyorum sende damarsız dıyorsun ancak daha belirgin bırkaç foto koyarsan çok daha ıyı olurdu canım. bırde fıyatı nedir acaba ?
Daliah lenslerin cok dogal duruyor
Daha yakından fot koyabilr mısn senin fot gordukten sonra bende illusions karar kıldım =)=)
Günescim cnmmmm doğal göz rengim açık kahve makyaj yapmadıgımda kesinlikle yüzüme canlılıklık vermıyor yaklasık 2 haftadır kullanıyorum bugune kadar kımse lens oldugunu fark etmedi dogallıgına dogal ama makyajsız kullanamıyorum =(
kızlar bana yardım edecek birileri varmı içiniz,de ben öle bi lens almak istiyorumki sadce böyle hafif renk veren yarı saydam lensler var ya gözde hiç belli olmayan gözün rengini çok değişen şeffaf giib ama hafif renkli olan lenslerden öneerebileceğin z markalar nelerdir çok acil yardım a ihtiyacım var da...
çok teşekkür ederim bausch&lomb blue dimi çok yakışmış... ii günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?