- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar, 1 ay once yenı lens aldım. bıkac kez kullandım cok begenmedım cunku daha sonra temız solusyon ekleyıp kaplarına koydum. yaklasık 2 haftadır da hiç kullanmadım. solusyonumda bitti ya taksam sorun olur mu acaba ??
ben freshlookun lensini kullanıorum normalde daha doğal duruyor ama fotoda parlamış baya
Arkadaşlar ben bir kaç ay öncesi lens aldım mavi renk freshlookun sence çokmu koyu, lacivert gibi??? dışarı çıkınca rengide değişmiyor senağlama
bu normal gözüm
bunu daha önce koymştum ama tekrar koyayım sizin için..
gerçekten doal duruyor bence hatta yaşadığım bi anıyı anlatayım size:
kemeraltında kızlarağasındaydım geziyordum gümüşçüleri,gümüşçünün biri maaşallh size gözlerinz çok güsel bitrane nazar boncuğu verelim size dedi bende saolun ama lens gözlerim dwedim adam inanmadı yok canım deedi lens olsa ben anlarım anlamam mı faln dedi lensi parmağımla oynattımda öyle ikna ettim adamı:)
evet solotıcalar gıtttı gıdıo ya gelmış ama 250 dıor ve naturel colours serisi mevcut deıl sanırım...yanı hıdrocharme ve hıdrocor serısı var ve bu serı zaten yabancı sıtede çok daha ucuza getirebılırsınız..naturel colors serısı bıle pahalı olmasına ramen 250 den düşük yanı 80 dolara falan getrtıorsunz ...hem o sıte kendı garantısı altında satmıor solotıcaları anlıycagınz bosness dıye bır kullanıcı bu markanın çok rağbet edıldığını görünce önce yurtdışından kendıne sipariş edıp getrıor..daha sora o g gıdıo sıtesnden sipariş verenlere gelen lensı satıp kar edıor ..hatta ürün açıklamasında epey bekleyeceksınz falan fılan..nıye sizce tabı önce kendı sıparş edecek sora kendıne gelecek öle sıze yollucak inanmayın arklar kazk yemeyın bence .kendı orjınal sıtelerınden sıaprş verın hem daha ucuz hem garantılı gelıor...hatta ınanmayanlar ıtss beauty sıtesındekı bosness kullanıcısının solotıcalı resımlerını ve yorumlarını görebılır..işte o kullanıcı satıor g gidioda lenslerı..hatta bı mesajında dıorkı evet ben getırıorum ama eğer ıstersenız sıze kendı sitesındkeı uygun fıyata getrebılırım dıor..bu ne şimdı:):):