Bausch&lomb solüsyon beni kör ediyordu yanmadan doğru dürüst bakamıyodum bile solüsyonu değiştirdim herşey geçti gitti şimdi en tozlu anlarda bile gözüme bişey kaçsa bile o yanma olmuyo.
canım ımageShack siteye gir.resım yukle hostıng tıkla ordan kopyala umarım yardımcı olabılmışımdır
çokk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için deniyorum sürekli ama panik yapıyorum bugün yine anneme taktırdımmaalesef ama azmim var vazgeçmiycem öğrencem inş
mrb kizlar
lenslerimi taktim ve umdugum gibi olmadi :) lenslerimi taktiktan sonra bi 5 dakika gibi batma oldu ama cok degil simdi batma falan yok birazdan geri cikartacagim
cok sukur :)
tesekkürler
Green Ocean'ları ben de çok seviyorum. Rengi çok güzel.. Benim gözümü tam kaplıyorlar ama nedense gözümü çok rahatsız ettiler.
Kızlar Dimension Pacific Blue veya Sea Green ela gözde nasıl durur sizce? Aranızda Dimnsion kullanan var mı? Okyanus mavisi ni almayı düşünüyorum ama kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum.:uhm:
ben daha önce upload ettim ama orda altalta bir sürü adres oluyor hangi adresi nereye yapıştırcağımı bilemedim:S burdan link eklemi diyoruz grafik eklemi?
kizlar bi sorum daha olacak
2,3 gundur lens kullaniyorum bugun lensi taktigimda gozume cok batma oldu dayanamadim cikarttim 2 lensdede böyle oldu simdi lensler kutularda hic böyle olmamisti neden sizce
lensleri takarken biseye dikkat etmelimiyiz ?
ben ilk kullandigim zamanlarda boyle olmustu nedenini anlayamamistim..meger lensleri ters takiyomusum.battigi tarafdan degil dier tarafindan tak tersyuz yap yanii muhtemelen o yuzdendir..
Kızlar Dimension Pacific Blue veya Sea Green ela gözde nasıl durur sizce? Aranızda Dimnsion kullanan var mı? Okyanus mavisi ni almayı düşünüyorum ama kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum.:uhm:
Arkadaşlar en sonunda cesaret ettim ve giallo siparişi verdim bakalım beğenecekmiyim.bide güneşçim sen bilirsin renginin daha açık görünmesi için hangi solüsyonu kullanmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?