Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıldıracağım. hala gelmedi benim paket. karşı tarafla konuşuyorum. merak etmeyin gelecektir ama sorun olur kaybolursa sigortadan hemen yenisini özel gönderim yapacağız diyorlar.
Buarada gözlerimi doğal bi sarı yapabilicek bi lens warmı bildiğinizfisfisfis
uzuldum cnm ya ....posta takıp numarasına gore nerede gozukuyor ...
canım takip numarasına göre oradaki kargo firması 19 unda türkiyeye çıkarmış lensleri. ama burdan araştırıyorum henüz türkiyeye giriş yapmadı görünüyor. sağolsun eşimde rahat ol deyip ilgilenmedi. e ben 12 senelik kocamı tanımazmıyım böyle olacağını tahmin etmştim. patricia ile konuştum ısrarla mutlaka geleceğini söylüyor. cumaya kadar gelmez ise hemen özel postayla tekrardan çıkartacağını söyledi.
kızlar ben artık lens kullanmaktan yavas yavas soğuyo gibiyim ....
kızlar ben çıldıracağım. hala gelmedi benim paket. karşı tarafla konuşuyorum. merak etmeyin gelecektir ama sorun olur kaybolursa sigortadan hemen yenisini özel gönderim yapacağız diyorlar.
kızlaaaarrr müjde benim çocuklar şuan dağıtım arabasındaymış. akşama görüşürüz byy
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende soğudum canım ya...aslında lensi takmamın bir başka sebebi de gözlerimin çökük yapıda olmaları...hani lens takınca lens gözleri daha kabarık gösteriyor ya..biraz da ondan dolayı takıyorum...
lens rengi olarak bal rengi ve kahverengileri tercih edicem artık...onlardan da çok tatmin olmazsam başka yapacağım birşey yok....renk dışında gözüme kabarıklık hacim katması için son çare şeffaf lensi de düşünebilirdim ama gözüm numaralı değil..öyle bir seçeneğim de yok...
Lensi takmadan once solusyonla temizle ,lensi cıkarınca temizle ,solusyon bittiginde al vb. bu sebeplerden dolayı sıkıldım ...
Benimde aklımda hep mavi vardı ...ama istedigim rengi hiçbi zaman kullanamayacagım için onunda bi uzuntusu var ....