Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ozman umarım geçer senin için bu günler. dünkü şeylerden dolayı olduunu zaten düşünmem imkansız sdc bil istedim ışte lens konusu biraz geçici bikonu istedii lensi bulan bırakıo bu bölümü sen taa en başından beri burdasın sıkılmanda doğal insanlar konuşuolar istedii lensi buluolar sorada çok saolun ve by bu çok doğal ondan muhabbet pek oluşmuo ama bence yine özliiceksin hehhe kehanette bulunuorum ama verdiin bilgiler için saol.
gnz cim soloticalar nekadardı benim numaralı buarada
grafite koyu mavimsi bir renk aslında ama gözlerin elaymış sende daha farklı durabilir işte burda resmi var
ben bunu almaya karar verdim bikaç gün içinde sipariş vericem sanırım
evet cnm nc yada hidrocor olcak ama büyük ihtimalle hidrocor olur kenardaki çizgi yapay duruyo sanki nc grafiteyle ilgili pek resim bulamadım bulsam daha doğru bir karar vercem de fisfisfis
evet galiba bi de mesela ocre alanda çok var ocre kahve diil mi yaa yoksa renkli mi daha yeşile filan mı dönük anamadım yani bu işi
ya şu ggdekilere çok kızıorum 250 ya yuh bide bc yi yanlış yazmış bitanesi 8.6 demiş dahası yine 1 ay bekliosun eeee ozman nie bu kadar pahalı
ocre kahve deil mı ...resimlerde cok soluk duruyor ben pek begenmemıstım cnm
hhhhm tatlısım bizim ısmarladıgımız yerden o kısı ısmarlıyor stokta bulundurmuyor yani o yuzden bizim bekledigimiz kadar bekleniyor ...250 ytl cunku kucuk bi işlem karsılıgında geri kalan para ona kalıyor ...
bende bu işe giricem şakkıdı hheheheh bunlar nerden geliodu ispanyadan mıydı? ozman size indirim yaparım 2 kutusunu 450 ye satarım ne kıyak ama :roflol:
brezilyadan =)=)rekabet ortamı deil mı bizde 200den satarız =)
lensin lens kabında koyu renk mi durması iyi yoksa açık renk mi durması daha iyi oldugu anlamına gelir :uhm: