kızlar mel ısmarladım =) 66 $ patladı =) bakalım nasıl olucak
sen önce mail at hangi lensi istedini söle ve fiyat al ödemeni western unionla yapacagını da belirt onun sana ödeme bilgilerini ve fiyatı yollaması lazım sende bilgileri alıp western uniondan transferini yaparsın sonra ödemeyi yaptına dair mail atarsın birdaha orayada adresni yazarsın bu adrese gelsinler diye
evet cnm mailde belirtiyorsun ...ben ayrıca msnde de belirttim bi yanlıslık olmasın diye ...
kızlar mel ısmarladım =) 66 $ patladı =) bakalım nasıl olucak
hayırlı olsun canım umarım beğenirsin :1hug:
senin gözünün alt tonundaki sarı mele yakın...yani yakışabilceğini tahmin ediyorum :) gözünle lensin kaynaşmasında problem yaşamazsın...gerisi yüzünle ve saçınla uyuma bağlı
bana yakışmaz ama sana yakışabilir...şimdiden güle güle kullan :asigim:
canım öncelikle şunu diyim ocreler güzel değil...kullanan birisi lensi çıkardığında kendi gözünü daha çok beğendiğini söylemişti...sarımsı gri onlar ve bazen koyu görünüyolar..ne oldukları belli değil.....ama giallo yakışırsa eğer güzel bir lenstir doğaldır ben kullandım..
memnun kalmayışımın tek nedeni saç ve tenime uymamasıydı onun haricinde fena değil..fakat çok da çarpıcı bir renk olmadığını söylemeliyim..
canım cok tesekkürler o kadar ikilemdeyimki anlatamam freshlook gibi belirsizde olsun istemiyorum...ocreye gelince okudum yorumlarını bazı resimlerde inanılmaz güzel gzüküyo fakat bikaç resimdede feci bulanık ölü gözü gibi olmus onu eliyim o zaman ...ben bugday tenliyim sac rengimde karamele yakın bakır kızıl?gözlerimde ne açık ne koyu kahve belli olurmu giallo yoksa mele mi yonelmiyim?
inamıyorum canım ısmarladın demekdelikafaduldenkızlar mel ısmarladım =) 66 $ patladı =) bakalım nasıl olucak
inamıyorum canım ısmarladın demekdelikafadulden
dört gözle bekliyorum canım ya bende ısmatlıcam ama nisan ayını bekliyorum..
maddi bakımdan ancak ozaman rahat bir şekilde ısmarlayabilirim..
çok merak ediyorum melleri ya umarım umuduğumuz gibi çıkar..
ben rihannanın göz rengine yakın bir renk olarak bekliyırum inşallah öyledir..
birde hangi serisini ısmarladın canım?
kızlar tek diyeceğim sakın almayın şu daimonts liht green i hatun alladı pulladı aldırdı bana gerçi salaklık bende. şimdi bakıyorumki sofistik yeşillerimin yanında esamisi okunmaz daimondsların. açık yeşil diyor koyu mavi duruyor. çok pişman oldum dün aldım 600 tl bi tarafıma kaçtı açıkçası. kullanmıyorumda. atacam sinirden. kısacası almayın içim eriyo verdiğim paraya içim
kızlar tek diyeceğim sakın almayın şu daimonts liht green i hatun alladı pulladı aldırdı bana gerçi salaklık bende. şimdi bakıyorumki sofistik yeşillerimin yanında esamisi okunmaz daimondsların. açık yeşil diyor koyu mavi duruyor. çok pişman oldum dün aldım 600 tl bi tarafıma kaçtı açıkçası. kullanmıyorumda. atacam sinirden. kısacası almayın içim eriyo verdiğim paraya içim
canım ben pretty eyes ı duymuştum hatta forumda kullanan arkadaşlarda vardı ..
fakat ben bunu rainbowun ürünü olduğunu bilmiyordum açıkcası.
pretty eyesin yıllık olanı da var aylık olanıda..
fakat rainbowun aylık olanını ilk defa duyuyorum..
bu konuda arkadaşlar da bildiklerini yazacalardır canım acaba ben mi yanlış biliyorum..
rainbowun giallo rengini kullanıyorum ben..
eğer çok fazla radikal bir değişim istemiyorsan tavsiye ederim..
yeşilimsi sarımsı bir renk..
yeşil far ve rımel filan çok hoş oluyor gerçekten..
tam olarak ne renk lens kullanmayı düşünüyorsun canım onu belirtirsen renk konusunda daha çok yardımcı olabiliriz..
Güneş hani sen biaralar morumsu birenk istiodun ya ben bitane buldum waicon sanırım markanın adı waicon lilaca bakarsan o dediim benim ama sen vazgeçmiştin galiba yine de gördüm söliim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?