sağol bitanem ay kusura bakma seni bi sürü zahmete sokucam valla
bugün çok mızmızlandım farkındayım..herkesden özür diliyorum :)
tatlısım benim cok vaktımı almayacak resim cekmem zahmete fln sokmak olur hiç :1hug::1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanem ay kusura bakma seni bi sürü zahmete sokucam valla
bugün çok mızmızlandım farkındayım..herkesden özür diliyorum :)
fisfisfis evet canım olabilir zaten pek sevmedim resminide koymustum sabah aynen öyle duruyor bi garip resim koydugum kişidede kaymıs gibiydi zaten CADIARZU yani gözümü açıp kapadıgımda lens oynamıyodu o kadar kaymıyodu ama mesela bakışlarım aynada tam oturmus gibi değildi ve yana bakınca falan kaydıgını hissediyodum
en kısa zamanda rainbowları denemeyi düşünüyorum cnm umarım yapmazlar kayma :Saruboceq:
tatlısım paylastıkların için cok sagol :1hug:bir sene boyunca temel sanat egitimi almama ragmen ben bile bu kadar cok renkler hakkında bilgi sahibi degilim ....
tatlım su an hangi marka ve rengi dusunuyorsun?
bitanem ben renkler konusunda fazla meraklı ve araştıran biriyim..öyle böyle değil..manyaklık derecesinde yani sadece lenste renkleri araştırmıyorum..
işin sadece lens kısmı bu konudakiler...saç boyaları konusunda da nerdeyse kuaförler kadar biliyo gibiyim...imaj danışmanlığına da ilgim var :)
bu kadar ilgili olmamın nedeni sayısız hatalar yapıp yıllarımı boşa harcamam ve rezil oluşlarım... ve hayat aynı hataları tekrarlayacak kadar uzun değil...
vaaaay sanat eğitimi aldığını bilmiyodum :asigim: ressam falanmısın yoksa :)
canımcım benim gözüme koyu yeşil olarak olsa olsa pıpili küçük bi markanın koyu yeşili olabilir..rainbow olmuyor....onun haricinde bal rengi dışında lens takamayacağımı anladım..
freshlook pure hazel taktığım en doğal lensti...ama çabuk yırtılıyor ve aylık...
sonuç olarak rainbow elite line ın bal rengini düşünüyorum aklımda o var :)
koyu yeşil oalrak da ne kadar b&l sevmesemde b&l amazon yeşil düşünebilirim..
cnm guzel sanatlarda okudum tatlısım simdi burada detaylara inmeyim =)
cnm ben senin için bal renginin fot. cekicem ama aslında bu seferde yanıltıcı olmamdan cok korkuyorum senağlama...
tatlısım bende bu zamana kadar sac rengi konusunda inanılmaz hatalar yaptım...artık kendime neyin gidecegini az cok kestirebiliyorum ...amazonun yesilini ısmarladım ama yakısmayacagını adım gibi biliyorum...
peki canım anladım :)
bende saç renginde aklına gelmeyecek hatalar yaptım...ohooo saysam akşamı bulurum
canım ben amazon yeşil demedim tatlışım..b&l nin amazon yeşilini dedim...
bal rengi dışında tek alabileceğim lens bu benim...b&l sevmiyorum ama koyu renk ve pupili küçük....canım koyu yeşil çektiğinde kendi gözümün turuncusunu göstermez en azından..
yok bitanem yanıltıcı olmazsın korkma....bal rengi lens benim için sıfıra yakın hata payı demek...hatta şeffaf lens takmış gibi de olabilirim...parlaklık versin haremi derinleştirsin yeter...renginden de geçtim :)
lensin kaptaki rengi...kavanozdaki bal gibi turuncuysa tamamdır :)