bitanem aslında lensler çok güzel..çok da doğal...ama nasıl desem...evet ilk başlarda bayılmıştım...yani göz olarak baktığımda güzel fena değil...ama saçımla yüzümle aynada kendime bütün olarak baktım..pek de hoş bi tablo yoktu ortada...
saçlar simsiyah kaşlar simsiyah ten açık olunca gözlerim yüzüme göre çok koyu göründüler gözüme...lensler orjinal göz rengimi baya koyulaştırıyor...
bi de gözlerim 2 renkli gözüküyor...ortası bal rengş ve ondan sonra onla alakası olmayan koyu bir turkuaz....en doğal hali ise gialloya çok yakın asker yeşili tonu gibi...benimde hoşlanmadığım bi ton...
sende durduğu gibi durmadı açıkcası :asigim: solusyonla açıldığında öyle olmasını bekledim ama....
tuh cnm ya cok uzuldum ...bitanem birazda bu lensleri almana ben vesile oldum gibi cok ya bak cok uzuldum senağlama
tatlım biraz daha bekle istersen acılmasını ...daha alalı cok olmadı tatlım belki zamanla rengi acılır=(
gnz cim böyle bir durum varsa bence canın da sıkıldıysa uyarmalıydın resimlerin izinsiz alındıgı için yapan kişi hatasının farkına varırdı bu arada ben sanırım lens sevdamdan vazgeçiyorum b.c ölçümü falan filan gibi işlerle uğraşamıycam çünkü ben bu tarz şeyler yapılması gerektigini bilmiyordum bc uymazda istedigim rengi alamazsam çok üzülürüm sonra :1no2: herkes istedigi lensi bulur umarım en yakın zamanda :1hug:a.s.
gunescim cnm belki zamanla dusuncen degisir bende ilk zamanlarda bana yakısmıyor diye dusunuyordum fakat zamanla degistı dusuncem ...su an bir numaralı lensim bu deneyecekleriminden daha iyi duracagını asla dusunmuyorum(bal rengi haricinde)
tatlısım bal rengini bende senin gibi merak ediyorum umarım bekledigimiz gibi cıkar...
ya benim darkgreendeki sıkıntım kısacası şöyle...
kapalı mekanda normal bir insan gözünün olmayacağı kadar koyu duruyorlar (ki en kahve gözde bile bi yansıma parlama olur)
onun haricinde ışıkta da gözlerimin ortası bal rengi...kenarları ise mavi-turkuaz gibi bişey..ve tahmin edersin ki gözün ortası açık renkken birdenbire koyulaşıyor ve sarıyla alakası olmayan bi renk başlıyor..hem de çarpıcı tonda..
yani orta ile kenarlar birbirine alakasız kalıyor...öyle gerçek kahve-yeşil insan gözü gibi değil..yeşil kısmı bende metalik gibi duruyor...yani cart turkuaz lens takılmış gibi...
tatlısım anlıyorum seni sanırsam kendi gozunle kaynasmasını ıstiyorsun..bal rengindekı renk gecisleri istedigin gibi durabilr ....aslında inan oyle dedigin gibi kotu durmuyor ben sende durusunu gayet begenmistim...ama dedigim gibi senin içine sinmesi onemli olan :1hug:
haklısın gnz cim ama ben solotica ve rainbow düşünüyorum başka lens istemem çok araştırdım daha doğal duranı yok malesef onlarında b.c leri 8.6 ve 8.7 civarları hep neyse hayırlısı olsun diyorum artık fisfisfis günescim bencede dark greenlerin çok çok güzel soloticaları sevmedigini biliyorum ama keşke mel deneyebilme olanagımız olsaydı tr de nedense sana mel lerde çok yakışırmış gibi geliyor a.s.
haklısın gnz cim ama ben solotica ve rainbow düşünüyorum başka lens istemem çok araştırdım daha doğal duranı yok malesef onlarında b.c leri 8.6 ve 8.7 civarları hep neyse hayırlısı olsun diyorum artık fisfisfis günescim bencede dark greenlerin çok çok güzel soloticaları sevmedigini biliyorum ama keşke mel deneyebilme olanagımız olsaydı tr de nedense sana mel lerde çok yakışırmış gibi geliyor a.s.
bitanem sana soz veriyorum 2 hafta sonra rainbowları denemeye gittigimde senin için fot cekicem cnm ...lens kabında durusunu flnda kesin cekicem ...
hayır gnz cim ben bilmiyorum henüz bc mi acuve denedim biyerde 8.4 müş çapı ama kayma yaptı bende 8.4 kayma yaptıysa eger daha küçük demekki çapım e o kadar küçük de lens yok zaten :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?