Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm anladım cnm tşkr ederim zaten deneme aşamalarındayım suan karar verebilmiş değilim dedigin gibi bakmak lazım ona o zaman sanırım bana b.c si pek uymadı acuve lerin çok aşırı kaymadı ama yinede kayma yaptı malesef
canım eğer aklında mel varsa sana engel olan ben olmayım...ama giallolar da sarı lens onlar da yakın...gittiğinde giallo denersin...sonra ona göre giallo yada mel düşünürsün...ama dediğim gibi bence giallonun sarısı bile fazla geldi bana...
evet canım ben de lens alırken aynı şeyleri bekliyorum zaten....farkındaysan o yüzden hiç açık renk lenslere ilgi göstermiyorum....belki bazı arkadaşlarımız beni zevksiz olduğum için mavilere yeşillere vesairelere bakmadığımı düşünmüş olabilirler ama o canlı ve açık renklere bakmama sebebim seninle aynı...
tatlım evet seninle bekletilerimiz aynı yonde...tatlım ikimizde deneme yanılmalardan sonra bize gidecek tonları az cok kestirebiliyoruz bu yuzden renk skalamız gittikce daralıyor her renge bakmıyoruz bu da bizim secici oldugumuzu gosterir ...
tatlışım bize gidecek renkler belli aslında..çünkü saçımız da koyu gözümüz de..
bize anca renk olarak koyu yeşil ve bal rengi gider..hadi bilemedin en fazla koyu maviler..o da tabi cart durmayanı bulunursa.....
yani biz lensi köklüdeğişim için değil de "yoğunlaştırıcı" "vurgulayıcı" niyetine kullanabiliriz anca.....gözlerimizin derinliği parlaklığı artsın ve haresi belirginleşsin diye yani...
aslında yakışanları bilmek seçeneklerimizi de daraltsa..bu konuda daha az kafa yormamızı sağlıyor..boşuna yorulmuyoruz..
denemeden yorum yapmayım ama bu renkte kendi gozumle uyum saglamaz gibi geldi =(
bize olacağını sanmıyorum canım....resimdeki takanın da gözü renkli zaten...eğer mavi arıyorsan koyu mavilere bakmamız gerek..ama cart durmayanı lazım..
okyanus mavisi ve dark blueyu tekrar dene istersen....yurtdışında "aqua" olarak adlandırılan renk birisinin kahve rengi gözünde çok güzel bir koyu mavi durmuştu menekşemsi.. cart da değildi..
sanırım orda aqua dediklerinin adı rainbowdaki okyanus mavisi oluyor...ama o dediğim resimde sarı oda ışığı vardı sanırım gerçek hayatta öyle olmayadabilir...onun da ortası belli oluyordu ama...
teşekkürler güneşcim :1hug: arkadasımada sordum ben dikkat etmem hiç alırken base curve e dedi birsürüde lens kullandım bazıları kayar evet kullandırtmayacak kdr çok kayma olmaz bence dedi ben yine ölçtüreyim ama ya istedigim lensler base curve e uymazsa alamıycakmıyım çok üzüldüm :çok üzgünüm:
tatlım ben artık mavi tonlarını kesinlikle dusunmuyorum ...ama dark maviyi senin için denıcem...bana gore maviyle kahverenginin kaynasması hiç hos durmuyor ...maviyle gri kesinlikle eledim bal rengininde bende herhangi bi herhangi bi fark yaratacagına inanmıyorum... solotica base capıda 8.7 ....
cnm base capı 8.6 olan birisinin 8.7 kullanması kayma ya da cok fazla potluga sebep olur mu kı ...
bende yaziiim fikrimi yok bi fark olmaz öle çok az aradaki fark ama benim gibi 8.4 biri kullanamaz ya sanki sana solotica nın esmeraldası da çok hoş olurmuş gibi gelio ama ben nedense kabındaki resmi görmeden nası olur pek kestiremiorum güneş daha iyi mukayese edio. bi de o koyduun resimdeki kızın gerçek göz rengi ne biliomusun?
yorumların için sagol =)...rainbow acık yesilin mı ? o fotograftakı erkek gibime gelmıstı benim ...
tatlım ben artık mavi tonlarını kesinlikle dusunmuyorum ...ama dark maviyi senin için denıcem...bana gore maviyle kahverenginin kaynasması hiç hos durmuyor ...maviyle gri kesinlikle eledim bal rengininde bende herhangi bi herhangi bi fark yaratacagına inanmıyorum... solotica base capıda 8.7 ....
cnm base capı 8.6 olan birisinin 8.7 kullanması kayma ya da cok fazla potluga sebep olur mu kı ...
bende yaziiim fikrimi yok bi fark olmaz öle çok az aradaki fark ama benim gibi 8.4 biri kullanamaz ya sanki sana solotica nın esmeraldası da çok hoş olurmuş gibi gelio ama ben nedense kabındaki resmi görmeden nası olur pek kestiremiorum güneş daha iyi mukayese edio. bi de o koyduun resimdeki kızın gerçek göz rengi ne biliomusun?