canlarım yeni aldıgım bi lens deil diamonds light blueların karanlıkta durusunu cekmek ıstedim ...daha onceden aydınlıkta durusunu koymustum ...karanlıkta hiç belli olmuyor gozumde onu paylasmak ıstedim ...=)
ben aylık lens istiyorum damarlı damarlı olsun istemiyorum ela yada hazel rengi var aklımda ama gözlerim koyu renk olduğu için nasıl durur çok sırıtmazmı bide lenste en iyi marka şudur en kalitelisidir ve gözde doğal durur diyebiliceğiniz bir isim varmı acabaaaa.s.
oh pardon tatlışım
bence karanlıkta daha güzellermiş :)
tatlısım benim cok sagol =) lense sadece renk olarak bakılmaması gerektigi için koydum hos tatlı bi mavi olabir ama butunuyle baktıgımda bana kesinlikle bana yakısmıyor her insana gidecek bi renk vardır ...bi arkdas bana hangi renk gider diye sormus denemeden hiç kımse bilemez hangi rengin cok yakısacagını ...benim gozumde harika duran bi lens baskasında oyle olmayabilr ya da tam tersi olabilr ...
bırakın tene saça uyumunu zaten resimde durduu gibi durmuyo %90 ama ben resimden bile az buz hayal edebiliorum nası durduunu gerçekte . Bazen resimde çok güzel duran bi renk gerçek hayatta çok komik durabilio ve aynı şekilde renk farkı barizmiş gibi gözüken bi resimdeki gözde gerçekte doğal durabilio. yani 3 boyutlusu önemli
Amazonun numaralası var nerden duydun ki bc yi mi kastediosun? bence amazonu deneyebilirsinmrblar arkadaşlar.. yaklaşık 1 haftadır inceliyorum siteyi lensler hakkındaki yorumları, fotoları , sayenizde lensler hakkında cok bilgi edindim teşekkür ediyorum, ben yaklaşık 3 yıldır numaralı lens kullanıyorum ve freshlook hareli griden başka lens kullanmadım daha doğrusu cesaret edemedim ondan daha doğal yoktur diye düşünüodum (bu arada göz rengim siyaha yakın çok koyu)eklediğiniz fotolar sayesinde farklı renklerin gerçek duruşlarını gördüm ve birbirleriyle kıyasladım BENCE rainbow ortadaki pupila genişliği yüzünden dokusunun mükemmel olmasına rağmen güzel görünmüo, amazon ve sophistic için diicek söz yok ama amazonun numaralısının olmaması ve sophistic in su oranının düşük olması ve tabi uzun süreli olması benim açımdan kötü ayrıca pahalı geldi ... b&l damarlı ama pupilası rainbowa göre daha dar gibi geldi bana aylık olanı ve %55 lik olanı varsa b&l u tercih edebilirim diye düşünüyorum ama çok rahatsız edio demişsiniz valla bilmiorum naapsam ha bir de freshkon die bi marka varmış nasıl gözde duruşu bilmiorum katolokta güzel duruo kısacası arkadaşlar pupilası dar mavisi doğal damarları olsada olur oldukça yumuşak aylık lens arayışındayım önerileriniz olursa cok sewinirim .... farkındayım arkadaşlar cok sey istiyorum ama yine de sansımı deniorum napiim umut dünyası işte :)
bırakın tene saça uyumunu zaten resimde durduu gibi durmuyo %90 ama ben resimden bile az buz hayal edebiliorum nası durduunu gerçekte . Bazen resimde çok güzel duran bi renk gerçek hayatta çok komik durabilio ve aynı şekilde renk farkı barizmiş gibi gözüken bi resimdeki gözde gerçekte doğal durabilio. yani 3 boyutlusu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?