mrblar arkadaşlar.. yaklaşık 1 haftadır inceliyorum siteyi lensler hakkındaki yorumları, fotoları , sayenizde lensler hakkında cok bilgi edindim teşekkür ediyorum, ben yaklaşık 3 yıldır numaralı lens kullanıyorum ve freshlook hareli griden başka lens kullanmadım daha doğrusu cesaret edemedim ondan daha doğal yoktur diye düşünüodum (bu arada göz rengim siyaha yakın çok koyu)eklediğiniz fotolar sayesinde farklı renklerin gerçek duruşlarını gördüm ve birbirleriyle kıyasladım BENCE rainbow ortadaki pupila genişliği yüzünden dokusunun mükemmel olmasına rağmen güzel görünmüo, amazon ve sophistic için diicek söz yok ama amazonun numaralısının olmaması ve sophistic in su oranının düşük olması ve tabi uzun süreli olması benim açımdan kötü ayrıca pahalı geldi ... b&l damarlı ama pupilası rainbowa göre daha dar gibi geldi bana aylık olanı ve %55 lik olanı varsa b&l u tercih edebilirim diye düşünüyorum ama çok rahatsız edio demişsiniz valla bilmiorum naapsam ha bir de freshkon die bi marka varmış nasıl gözde duruşu bilmiorum katolokta güzel duruo kısacası arkadaşlar pupilası dar mavisi doğal damarları olsada olur oldukça yumuşak aylık lens arayışındayım önerileriniz olursa cok sewinirim .... farkındayım arkadaşlar cok sey istiyorum ama yine de sansımı deniorum napiim umut dünyası işte :)