Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım benim gozlerimde mıyopluk olmasına ragmen bende numarasız kullanıyorum ...numaralı lens takınca gozlerime daha cok zarar vericegini ya da numaramın daha cok buyucegini dusunuyorum ...aslında cok yanlıs dusundugumun farkındayım ...sırnaşık şey
kızlar peki ben numarasız alacagım çapımı falan bilmiyorum dr a hiç gitmedim nasıl örenicem çaplarını gözümün lensi alacagım yerde ölçerlermi ki :uhm:
tatlım evet bu benim =) ins cnm umut ettigimiz gibi cıkar...2 haftadır lensi bekliyorum ins bu hafta elimde olur =)
sadece çapımı ölçün diye dr a gidilirmiki kaydirigubbakcemile3 neyse artık gitcem mecburen de kesin bana gözlük falan verir bi şikayetle gidersem :roflol:
Cnm sen amazon yeşili bekliosun diimi?
cnm ben numarasız alıcam kozmetik amaçlı gözümdede bir problemim yok Allaha şükür gidip dr a renk deiştircem die lens kullancam ben dersem beni topa tutar eczacıya sölemiştim de geçen o bile demedigini bırakmadı renk deiştircem diye lens kullanılırmı hiç çok zararlı sen hiç lensli dr gördünmü iyi bişey olsa onlar gözlük takmaz heralde dedi :uhm:
biri açık kahve biri ela tek gözümde yeşil renk pigmentleri daha fazla canım :1rolleyes: aslında öyle ama benimkide merak işte hevesimi alıyım diorum ama tabi lens oldugu da anlaşılmasın istiyorum yoksa verdigim o kdr paranın bi anlamı kalmaz dışarda görüyorum insanların gözlerinde bariz belli ve çok komik duruyo öyle dursun istemiyorum o yüzden herşeyiyle araştırmadan emin olmadan uygun değilsem zaten anında vazgeçerim lens hevesimden çünkü gerçekten belli oldukları zaman komik duruma düşürüyolar takan kişiyi bence ölü balık gibi yada şaşı bakmak istemem insanlara fisfisfis burda hepiniz çok tatlısnız çok yardımseversiniz çok sıcaksınız o yüzden size güveniyorum tavsiyelerinizi dinliyorum :1hug::1hug:
Arkadaşlar, lensaholics forumundan aldığınız fotoğrafları lütfen izin almadan yayınlamayın. ızin almadan yayınladığınız için şu anda orada olay çıktı. Lütfen bir daha alıp koymayın o resimleri buraya izinsiz. Moderatör ve adminlere de var olan fotoğrafları silmelerini söyleyeceğim çünkü onlar fotoğraflarının burada yayınlanmasını istemiyorlar.